Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 40 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ζέβρα Πυτζάμα» στο Θέατρο Badminton (30/3)

Κερδίστε 40 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ζέβρα Πυτζάμα» στο Θέατρο Badminton (30/3)

ZEBRA-PYTZAMA_photo-1515Η παράσταση «Ζέβρα Πυτζάμα» είναι ένα οικολογικό, μουσικό παραμύθι για παιδιά και, για τους μεγάλους, ένα μελωδικό μονοπάτι επιστροφής στην αθωότητα: στην εποχή που πιστεύαμε πως, όταν θα μεγαλώναμε, το να αλλάξουμε τον κόσμο θα ήταν για μας παιχνίδι.

Βιότοπος της Χαδιαρόπαπιας και του Άγγουρου-Κάγκουρου, βοσκότοπος του Γαϊδαρέλου της Πόλης που φορτώνεται αυτοβούλως όλες τις σκοτούρες των μεγάλων αλλά και νεραϊδότοπος κατά τη Μυθολoγία του Μετρό, ο Παιδότοπος των Άστρων δεν έχει σύνορα: Εκτείνεται από τα Δάση των Κλασικών Παραμυθιών ως την Αρκτική, όπου η αφοσίωση μιας φώκιας σε ένα ναυαγό έχει γίνει διεθνής ναυτικός θρύλος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Θέατρο Badminton,
Ολυμπιακά Ακίνητα, Άλσος Στρατού, Γουδή

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παράσταση "Ζέβρα Πυτζάμα" στο Θέατρο Badminton την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί και άλλες 20 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 15:00 το μεσημέρι.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 20 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παράσταση "Ζέβρα Πυτζάμα" στο Θέατρο Badminton την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί και άλλες 20 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 15:00 το μεσημέρι.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 28η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα..
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 284 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

για την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί

1. Χριστίνα Λιουνάκου

2. Κυριακή Παπατζανάκη

3. Κατερίνα Δεδούση

4. Ιφιγένεια Τζαμάλη

5. Μαρία Ρόζα Γαρδεράκη

6. Κώστας Κυριάκης

7. Στέλλα Ρωμαίου

8. Αρτέμης Μαλτέζος

9. Καλλιόπη Χουλιάρα

10. Βίκυ Σάββα

11. Όλγα Παλτόγλου

12. Παναγιώτης Μουτζουρίδης

13. Νίκη Βανιώτη

14. Alba attanasio

15. Παναγιώτα Λειβαδάρου

16. Χαριτίνη Καψάλη

17. Γιάννης Μακρινός

18. Αντιγόνη Μπενετάτου

19. Ελένη Καραντζή

20. Μαρία Χατζίκου

για την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 15:00 το μεσημέρι

21. Μπλέρτα Τερπο

22. Ειρήνη Γιατροπούλου

23. Μαρία Κατσούγκρη

24. Ελένη Μάνο

25. Γιάννης Λιάπης

26. Φάνης Κοκόλης

27. Παναγιώτα Τσολιά

28. Φαίη Βεβελάκη

29. Κωνσταντίνα Ντέντε

30. Γεωργία Δρυμούση

31. Δέσποινα Χασιλίδη

32. Λαμπράκη Αγγελική

33. Ηλέκτρα Ζοπόγλου

34. Μαρία Παντάζου

36. Δημακοπούλου Κων-να

37. Βασιλική Γιούλη

38. Μαριτίνα Καπνιά

39. Ελένη Σταυροπούλου

40. Αναστασία Σκοτεινοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.