Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 αντιφθειρικές τσάντες LiceSafe® για το σχολείο ή τον παιδικό σταθμό προσφορά του LiceSafe.gr

Κερδίστε 5 αντιφθειρικές τσάντες LiceSafe® για το σχολείο ή τον παιδικό σταθμό προσφορά του LiceSafe.gr

product Το παιδί σας γυρνώντας από το σχολείο θα σας φέρει πολύτιμες γνώσεις, αλλά… πολύ πιθανό να φέρει μαζί του και ψείρες! Είναι πλέον γνωστό, ότι η κοινή κρεμάστρα που τα παιδιά χρησιμοποιούν στο σχολείο, παιδότοπο, ή τους παιδικούς σταθμούς, για να κρεμάσουν τα ρούχα τους, αποτελεί σύνηθες μέσο μετάδοσης της ψείρας. Επειδή συνήθως, οι ψείρες προτιμούν τις πιο θερμές περιοχές, όπως την περιοχή πίσω από τα αυτιά ή την περιοχή του αυχένα, εύκολα μεταφέρονται στο ρούχο που φοράει ένα παιδί που έχει ψείρες. Οπότε, εάν τα κρεμασμένα ρούχα ακουμπούν μεταξύ τους, ενώ οι ψείρες δεν πετούν, μπορεί εύκολα να μεταφερθούν από το ένα ρούχο στο άλλο, μια και η ώριμη ψείρα μπορεί να επιβιώσει έως 55 ώρες μακριά από το δέρμα του ξενιστή. Οι ψείρες δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα σε βρώμικα και καθαρά κεφαλάκια, ενώ προτιμούν τα τελευταία, καθώς εκεί μπορούν να τραφούν πιο εύκολα. Οι ψείρες περπατούν από κεφάλι σε κεφάλι και πολλαπλασιάζονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, ενώ τρέφονται ρουφώντας αίμα από το τριχωτό της κεφαλής.

Κι αν κάθε φορά δίνεται μάχη με το παιδί σας για το λούσετε με το ειδικό αντιφθειρικό σαμπουάν ή για να ψεκάσετε το κεφαλάκι με το αντίστοιχο spray τότε έχουμε την απόλυτη αντιφθειρική προστασία για να μείνουν μακριά οι ψείρες. Η τσάντα LiceSafe® είναι μία τσάντα αποθήκευσης των ρούχων ενός παιδιού τα οποία επρόκειτο στο σχολείο να τα κρεμάσει απλά σε μία κρεμάστρα. Τοποθετώντας αυτά τα ρούχα μέσα στην τσάντα, κλείνοντας την με το φερμουάρ, και κρεμώντας την από τον κρίκο που φέρει στο επάνω μέρος, τα ρούχα απομονώνονται τελείως και δεν έρχονται σε επαφή το ένα με το άλλο.

img1

Είναι κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο, επίσης γνωστό ως ΡΡ , από το οποίο δεν μπορεί να διεισδύσει η ψείρα. Το ΡΡ που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της LiceSafe® κατασκευάζεται εν μέρει από ανακυκλωμένες πρώτες ύλες και το τελικό προϊόν μπορεί να ανακυκλωθεί πλήρως. Το ΡΡ είναι ένα αναπνέον υλικό που είναι ανθεκτικό στην ανάπτυξη βακτηρίων και ως εκ τούτου χρησιμοποιείται συχνά σε ιατρικά προϊόντα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι το ΡΡ είναι ένα υλικό από το οποίο δεν μπορεί διεισδύσει η ψείρα. Άρα με την χρήση της οικολογικής τσάντας LiceSafe® τα ρούχα απομονώνονται και το ποσοστό μετάδοσης της ψείρας μέσω των ρούχων μειώνεται κατά 99%. Η κατασκευάστρια εταιρία λαμβάνοντας υπ όψη της ότι τα παιδιά μπορεί να δουν την τσάντα και σαν παιχνίδι όπου μπορεί να ασκήσουν όλη τους την δύναμη, σχεδίασε και κατασκεύασε την τσάντα LiceSafe® με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εξαιρετικά μεγάλης αντοχής. Τέλος, το ίδιο της το σχήμα (στενή επάνω - φαρδιά κάτω, μεταλλικός κρίκος κρεμάσματος και άνοιγμα μέσω του φερμουάρ μπροστά και στο κέντρο) εμποδίζει την επαφή με τυχόν σακούλες ή ρούχα που κρέμονται δίπλα σε αυτήν.

img2

Η τσάντα LiceSafe® έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε η χρήση της να είναι πολύ απλή ακόμα και από ένα μικρό παιδάκι : Κρεμάμε την τσάντα στην κρεμάστρα, ανοίγουμε το φερμουάρ, και έχοντας και τα δύο χέρια ελεύθερα τοποθετούμε μέσα τα ρούχα που θα κρεμάγαμε στην κρεμάστρα (ζακέτα ή μπουφάν, σκούφο, κασκόλ κλπ), και κρατώντας την τσάντα στο κάτω μέρος από τον ιμάντα που υπάρχει στο σημείο που ξεκινάει το φερμουάρ τραβάμε το φερμουάρ από τον ιμάντα του κουμπώματος και κλείνουμε την τσάντα. Μία διαδικασία που χρονικά απαιτούνται μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Μπορεί να πλυθεί στους 30C (86F). Απλά γυρίζουμε την τσάντα μέσα-έξω για να προστατευθεί η εκτύπωση και η διαφανή τσέπη όπου μπαίνει το καρτελάκι με το όνομα του παιδιού. Την τσάντα την πλένουμε ΜΟΝΟ όταν λερωθεί, ΔΕΝ την πλένουμε προκειμένου να σκοτωθούν οι ψείρες ή/και οι κόνιδες.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο
Μαρία Γεωρ. Ντάβου

Δ. Διαμαντίδη 34,Κορυδαλλος
2104940695, 2104950550
6974097204

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις πέντε αντιφθειρικές τσάντες LiceSafe® προσφορά του LiceSafe.gr.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στις 16.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις πέντε αντιφθειρικές τσάντες LiceSafe® προσφορά του LiceSafe.gr.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 10η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 499 sυμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Γιάννης Παπαλουκάς

2. Φωτοπούλου Μαργαρίτα

3. Αλεξάνδρα Στεργιοπούλου

4. Ματίνα Μεράκου

5. Μαρία Ανδρέου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.