Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 αντηλιακά παιδικά καπέλα από το sunprotectionclothing.gr

Κερδίστε 5 αντηλιακά παιδικά καπέλα από το sunprotectionclothing.gr

CB6030-P_L12643416334b5c52812896aΗ υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει πολλά βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα προβλήματα στο δέρμα ενός παιδιού καθώς με την μείωση του όζοντος της στρατόσφαιρας οι βλαβερές UVA ΚΑΙ UVB ακτίνες του ήλιου περνούν χωρίς ασφάλεια και προκαλούν σοβαρές βλάβες στα κύτταρα της επιδερμίδας. Το ξέρετε ότι εκτός από αντηλιακά καλλυντικά για παιδιά υπάρχουν και αντηλιακά ρούχα; Υπάρχουν και μπορείτε να τα βρείτε κατά αποκλειστικότητα στο sunprotectionclothing.gr.

Γιατί είναι απαραίτητα τα αντηλιακά ρούχα και καπέλα

Οι ειδικοί μελέτησαν τις αντηλιακές ιδιότητες των υφασμάτων και συμπέραναν πως ένα λεπτό λευκό μακό μπλοκάρει το ένα δέκατο της ηλιακής ακτινοβολίας, που σημαίνει ότι προσφέρει δείκτη προστασίας 10 UΡF. Με τα σκούρα βαμβακερά με πυκνή ύφανση ρούχα ο δείκτης προστασίας φτάνει το 20, δηλαδή τα ρούχα αυτά εμποδίζουν το 80% της ακτινοβολίας να φτάσει στο δέρμα. Όσο για τα ρούχα που είναι ειδικά σχεδιασμένα κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας, η προστασία με αυτά μπορεί να φτάσει ακόμα και το 99%. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι οι ομπρέλες της θάλασσας και οι τέντες στα μπαλκόνια έχουν δείκτη προστασίας που φτάνει μόλις 5 UPF και τα δένδρα από 5 έως 15 UPF, ανάλογα με το πόσο πυκνό είναι το φύλλωμά τους.

18-kartolinaΤα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των αντηλιακών ρούχων είναι ότι:

(α) δεν χρησιμοποιούμε χημικά απευθείας στο δέρμα μας
(β) η προστασία αυτή δεν φεύγει με το νερό και παραμένει σταθερή όλη την διάρκεια της ημέρας.

Κάθε τι που βάζουμε ανάμεσα στον ήλιο και στο σώμα μας μπλοκάρει τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Η ερώτηση είναι για πόση ώρα. Ο μέσος όρος T-shirts δεσμεύει μάξιμουμ το 30% της υπεριώδους ακτινοβολίας και όταν βραχούν, η προστασία πέφτει δραματικά. Από όλους τους τύπους ινών το βαμβάκι έχει την μικρότερη αντηλιακή προστασία. Η λύκρα και ο πολυεστέρας έχουν την μεγαλύτερη δυνατότητα δέσμευσης της υπεριώδους ακτινοβολίας ενισχυμένα με ίνες νάιλον. Η βασική διαφορά ανάμεσα στα αντηλιακά και στα καθημερινά ρούχα είναι ότι τα ρούχα με αντηλιακή προστασία αξιολογούνται από ένα ανεξάρτητο οργανισμό , τον ARPANSA , για την ικανότητα προστασίας από τον ήλιο πού τα επισημαίνει με τον ανάλογο δείκτη προστασίας UPF. Επίσης τα αντηλιακά ρούχα έχουν ειδικές προδιαγραφές σχεδιασμού, πολλά σημεία διέλευσης του αέρα, ώστε να αυξάνουν την αντηλιακή προστασία να στεγνώνουν γρήγορα και να είναι δροσερά και άνετα, ακόμα και σε μια εξαιρετικά ζεστή μέρα.Έχουν αντιστατική κατεργασία για να μην κολάνε στο σώμα. Τέλος, η αντηλιακή τους προστασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα ανεξάρτητα από το αν είναι στεγνά η βρεμένα.

CG2080-1_L12643357494b5c3b8559faf

Ας γνωρίσουμε το sunprotectionclothing.gr

Το sunprotectionclothing.gr θέλοντας να βοηθήσει τους γονείς στον "αγώνα" τους υπερ της αντηλιακής προστασίας των παιδιών, λανσάρει τα πιστοποιημένα ρούχα με αντηλιακό δείκτη προστασίας της εταιρίας Sun Emporium, για να είστε απολύτως σίγουροι ότι τα παιδιά σας προστατεύονται από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV). Όλα τα προϊόντα της εταιρίας Sun Emporium φέρουν ειδική ετικέτα με την πιστοποίηση του Αυστραλιανού οργανισμού προστασίας ακτινοβολίας και πυρηνικής ασφαλείας ( ARPANSA ), πού τα πιστοποιεί με τον υψηλότερο δείκτη αντηλιακής προστασίας UPF 50+ που βοηθάει στην προστασία του δέρματος από έγκαυμα και μελάνωμα. Μπλουζάκια, σορτσάκια, βερμούδες, κουστουμάκια, καπελάκια με υψηλό δείκτη αντηλιακής προστασίας τίθενται στην πρώτη γραμμής της αντηλιακής σας άμυνας. Η εταιρία «Davos –Cares for your Health» , είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του Αυστραλιανού οίκου Sun Emporium.

καπελο-2

Το δώρο του διαγωνισμού μας

Το Infokids.gr σε συνεργασία με το sunprotectionclothing.gr, διεξάγουν διαγωνισμό και δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερούς αναγνώστες να διεκδικήσουν κατόπιν κληρώσεως ένα αντηλιακό παιδικό καπέλο  που προσφέρονται.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στις 15.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με το sunprotectionclothing.gr, διεξάγουν διαγωνισμό και δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερούς αναγνώστες να διεκδικήσουν κατόπιν κληρώσεως ένα από τα 5 αντηλιακά παιδικά καπέλα που προσφέρονται
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής τους, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 1.315 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ρούλα Μπύρου

2. Αναστασία Αλεξανδρή

3. Ιωάννης Γιαλούρης

4. Κυριακή Ζηνοβίου

5. Βίκυ Μανανά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.