Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "Το διατροφονήσι" των εκδόσεων Μednutrition

Κερδίστε 5 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "Το διατροφονήσι" των εκδόσεων Μednutrition

ekswfulloΤι θα συμβεί στο νησί της ισορροπημένης διατροφής, όταν το επισκεφθούν ο κύριος Σουβλάκης, η κυρία Πίτσα, ο κύριος Hot Dog και η υπόλοιπη κομπανία για να φτιάξουν ένα εργοστάσιο επεξεργασμένων τροφίμων; Πώς θα αντιδράσει η δήμαρχος του νησιού, η κυρία Διατροφή; Με αυτό το διατροφικό παραμύθι της διαιτολόγου Μαίρης Σελανικλή, το παιδί θα μάθει όλες τις βασικές αρχές της Μεσογειακής διατροφής, χωρίς καλά καλά να το καταλάβει! Θα μάθει ποιες είναι οι βασικές κατηγορίες τροφίμων και μέσα από το παράδειγμα των κατοίκων του Διατοφονησιού, ενώ θα συνειδητοποιήσει πως το να κάθεται κανείς μπροστά στην τηλεόραση, τρώγοντας πρόχειρο φαγητό, είναι καταστροφικό.

Κι όλα αυτά, σε μια εποχή που το παιδί, όχι μόνο περνάει πολλές ώρες μπροστά από την οθόνη, αλλά τα μηνύματα που δέχεται μέσα από αυτή τη δραστηριότητα καλλιεργούν κακές και ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες. Διόλου τυχαίο λοιπόν, που τα ελληνόπουλα κρατούν τα ηνία παγκοσμίως στην παιδική παχυσαρκία…

diatrofonhsi1

Πολύ σημαντικό και χρήσιμο, είναι το δεύτερο μέρος του βιβλίου: Αφού πρώτα συνοψίζει όλες τις χρήσιμες γνώσεις που μπορεί να πάρει ένα παιδί (αλλά και ένας μεγάλος!) διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, μέσα από την ενότητα «Μάθε ότι…», το βάζει στη διαδικασία να τις τεστάρει, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις. Μια ακροστοιχίδα, ένα σταυρόλεξο, μία σκάρα, γρίφοι, αλλά και μια συνταγή για παιδιά από τον γνωστό σεφ Γιάννη Λουκάκο, υπηρετούν αυτόν τον σκοπό.

Στο τρίτο μέρος του βιβλίου, η εκπαιδευτικός Άσπα Καλαφάτη δημιουργεί ασκήσεις και δραστηριότητες που μπορούν γονείς και εκπαιδευτικοί να εντάξουν -στην καθημερινότητά τους οι πρώτοι, στο μάθημα τους οι δεύτεροι- προκειμένου να εμπεδωθούν τα μηνύματα του βιβλίου και τα παιδιά να αποκτήσουν βασικές γνώσεις πάνω σε θέματα διατροφής.

Μπορείτε να γνωρίσετε το βιβλίο ,το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ.,στη παιδική γωνιά, στον κάτω όροφο του Ιανού, όπου η Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, M.Sc., Μαίρη Σελανικλή, συγγραφέας του παραμυθιού “Το Διατροφονήσι”, αναλαμβάνει να ταξιδέψει τα παιδιά στο μαγευτικό νησί της διατροφής και να αποκαλύψει την ιστορία των κατοίκων της.

Συγγραφέας: Μαίρη Σελανικλή

Eικονογράφηση: Θανάσης Κυριανάκης

Εκπαιδευτική προσέγγιση: Άσπα Καλαφάτη

Εκδόσεις: medNutrition, σειρά Kids

Σελίδες: 60

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα πέντε αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "Το διατροφονήσι" της διαιτολόγου Μαίρης Σελανικλή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μednutrition.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου τις 16.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε  ένα από τα πέντε αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "Το διατροφονήσι" της διαιτολόγου Μαίρης Σελανικλή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μednutrition
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 19η Δεκεμβρίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 895 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Τατιάνα Λιούμπινα

2. Παρασκευούλα Μητσοπούλου

3. Γιώργος Ασπρόμουγγος

4. Ιωάννης Μαυρουδής

5. Κρυστάλω Σταμάτη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.