Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 αντίτυπα του ψηφιακού παιδικού βιβλίου "Δεν είμαι μικρός"

Κερδίστε 5 αντίτυπα του ψηφιακού παιδικού βιβλίου "Δεν είμαι μικρός"

mikros_el-341x500Η ψηφιακή τεχνολογία έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή μας και δίνει νέα πνοή στις δραστηριότητες που μέχρι τώρα μας απασχολούσαν. Πρώτη και καλύτερη στο χώρο της τεχνολογίας εισήλθε η λογοτεχνία που θέλησε να διεκδικήσει μια δυναμική παρουσία στο σύγχρονο γίγνεσθαι.

Ας γνωρίσουμε το ψηφιακό βιβλίο "Δεν είμαι μικρός"

Στις δεκαεννιά μικρές ιστορίες αυτού του βιβλίου, ο ήρωας γράφει τα απομνημονεύματά του πριν ακόμα μάθει να διαβάζει και να γράφει…με ασύντακτο, αυτόματο τρόπο, χωρίς παραγράφους, τελείες και κεφαλαία γράμματα, όπως ακριβώς μιλάει με τους οικείους του, θέλει να μοιραστεί με τους αναγνώστες του τους φόβους του, τις αγωνίες του, τις επιθυμίες του, τα όνειρά του και τις προσδοκίες του… που δεν ξέρει τι στο καλό πάλι είναι αυτές…θέλει και να θυμώσει, να ουρλιάξει και να κλάψει όταν θυμάται αυτά τα τόσα πολλά που έχει ζήσει μέχρι τώρα με όλους αυτούς που έχει γνωρίσει. Αναπολεί το παρελθόν όταν ήταν μωρό και όλοι τον πρόσεχαν και του έδιναν ό,τι ήθελε, πριν να τον μάθουν ότι πρέπει να λέμε «παρακαλώ» όταν ζητάμε κάτι και «ευχαριστώ» αν μας το δώσουν, αλλά αν δεν μας το δώσουν, δε λέμε τίποτα, ούτε κλωτσάμε αυτόν που δε μας το έδωσε.

Συγγραφέας: Αριστείδης Μιχαλόπουλος

ISBN 978-960-93-4985-7

Τύπος Αρχείου Adobe DRM

Αριθμός Σελίδων 102

Το δώρο του διαγωνισμού μας 

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε εσείς ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του ψηφιακού βιβλίου  "Δεν είμαι μικρός" του συγγραφέα Αριστείδη Μιχαλόπουλου κατόπιν κληρώσεως.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία  (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 1η Αυγούστου, στις 13.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε εσείς ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του ψηφιακού βιβλίου  "Δεν είμαι μικρός" του συγγραφέα Αριστείδη Μιχαλόπουλου κατόπιν κληρώσεως
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 480 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς αναγνώστες

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ιωάννα Πίπη

2. Νικολέτα Μπόκου

3. Έφη Κορωνιού

4. Αγγελική Μαλαμούδη

5. Στέλλα Κασκαβέλη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.