Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου «Stop στην Παιδική Παχυσαρκία - Η γενιά του X-Large» από το Mednutrition.gr

Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου «Stop στην Παιδική Παχυσαρκία - Η γενιά του X-Large» από το Mednutrition.gr

child-obesity_exof_1Στην Ελλάδα, το 20% των παιδιών προεφηβικής ηλικίας είναι παχύσαρκα. Ένα παχύσαρκο παιδί είναι πολύ πιθανό να παραμείνει παχύσαρκο και στην ενήλικη ζωή του, γεγονός που το καθιστά «υποψήφιο» για την εμφάνιση χρόνιων νοσημάτων.

H1Στο βιβλίο «Stop στην Παιδική Παχυσαρκία - Η γενιά του X-Large», που υπογράφουν οι κλινικές διαιτολόγοι Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι και Χριστίνα Φοντόρ, απαντούν με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο, καθημερινά ερωτήματα γονέων που έχουν (ή δεν έχουν) παχύσαρκο παιδί. Το βιβλίο δεν περιορίζεται στο να παρουσιάσει τις αιτίες και τις συνέπειες της παιδικής παχυσαρκίας, αλλά παρέχει και χρήσιμες συστάσεις για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος. Και όλα αυτά, μέσα από ερωτήσεις:

Είναι το παιδί μου παχύσαρκο; Μήπως φταίνε τα γονίδιά του; Παίζει ρόλο το σχολείο και οι φίλοι στο βάρος του παιδιού; Ή μήπως φταίνε οι δικές μου συνήθειες; Τι συνέπειες μπορεί να έχει το υπερβάλλον βάρος του παιδιού στην υγεία του και τι κινδύνους διατρέχει στο μέλλον λόγω της παχυσαρκίας; Πότε πρέπει να πάει το παιδί στον διαιτολόγο; Πρέπει να ακολουθήσει δίαιτα ή διατροφή; Πρέπει να κόψει τελείως τα γλυκά; Οι παραπάνω είναι μερικές μόνο από τις πολλές ερωτήσεις που απαντώνται στις σελίδες του βιβλίου.

Πείτε λοιπόν STOP στην παιδική παχυσαρκία. Η λύση είναι στο χέρι σας!

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα πέντε αντίτυπα του βιβλίου «Stop στην Παιδική Παχυσαρκία - Η γενιά του X-Large» που υπογράφουν οι κλινικές διαιτολόγοι Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι και Χριστίνα Φοντόρ προσφορά του Mednutrition.gr.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 21 Ιανουαρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα πέντε αντίτυπα του βιβλίου «Stop στην Παιδική Παχυσαρκία - Η γενιά του X-Large» που υπογράφουν οι κλινικές διαιτολόγοι Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι και Χριστίνα Φοντόρ προσφορά του Mednutrition.gr
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα..
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 403 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1. Kατερίνα Παντελάρου

2. Μαρία Παπαπαναγιώτου

3. Ελένη Σταυροπούλου

4. Στέλλα Βαλσαμή

5. Γιάννα Κομμάτα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.