Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παιδική θεατρική παράσταση "Παλιόπαιδο" στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό (15/11)

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παιδική θεατρική παράσταση "Παλιόπαιδο" στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό (15/11)

Η Ομάδα Τέχνης Πάροδος παρουσιάζει το “Παλιόπαιδο” την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό, στα πλαίσια τωων εορταστικών του εκδηλώσεων για τα 150 χρόνια δημιουργικής του παρουσίας στα δρώμενα της χώρας. Ποιο είναι το Παλιόπαιδο; Έχει όνομα. Είναι ο Φέλιξ. Που σημαίνει ευτυχισμένος. Για σκέψου ειρωνεία, ε; Να σε λένε Φέλιξ και να είσαι δυστυχής. Ο πατέρας σου να λείπει συνέχεια για δουλειά, είτε έχει είτε δεν έχει. Η μάνα σου να είναι άρρωστη. Να τρως όταν υπάρχει φαγητό, να φοράς τα ίδια φαρδιά ρούχα. Και να σε λένε και παλιόπαιδο για ένα καρβέλι και δυο κάλτσες που πήρες κάποτε. “Να γίνεις κι εσύ…Κάποιος”, του ΄χε πει η μάνα του. Κι η μοίρα που θα τον έκανε Κάποιο, λεγόταν Ραούλ. Που τον έβαλε στις συμμορίες της περιοχής. Για να κλέβουν από εκείνους που μάλλον είχαν περίσσεμα. Μα παλιόπαιδα σαν τον Φέλιξ έχουν κι άλλη μοίρα.Κι αυτή λεγόταν Χοσέ Αντόνιο, ήταν μουσικός και αρκούντως “τρελός” για να πάρει τον Φέλιξ από τους δρόμους και τις συμμορίες και να τον κάνει πράγματι κάποιο, με βιολί και με όνειρο. Μια από τις πιο τρυφερά σκληρές και ρεαλιστικές ιστορίες που θα διαβάσετε ποτέ, τώρα και στο θέατρο!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, 10561 Αθήνα
210 3221917

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την παιδική θεατρική παράσταση  "Παλιόπαιδο" στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στις 11.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την παιδική θεατρική παράσταση  "Παλιόπαιδο" στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 13η Νοεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 154 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Μάρκος Ματσαμάκης

2.Ιφιγένεια Τζαμαλή

3. Ανδριάνη Αλεξάνδρα

4.Αφροδίτη Ελληνάκη

5. Δήμητρα Τουμπακάρη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.