Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 βιβλία "Πρώτες βοήθειες για όλους" του ορθοπεδικού και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργου Πατούλη

Κερδίστε 5 βιβλία "Πρώτες βοήθειες για όλους" του ορθοπεδικού και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργου Πατούλη

Το βιβλίο "Πρώτες βοήθειες για όλους" του ορθοπεδικού και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργου Πατούλη σε απλή κατανοητή γλώσσα, και με τη βοήθεια φωτογραφικού υλικού, μας καθοδηγεί βήμα προς βήμα πως θα αναγνωρίσουμε τα συμπτώματα, τι πρέπει να κάνουμε και τι να αποφύγουμε σε κάθε περίπτωση ενός αιφνίδιου γεγονότος.

Μεταξύ των θεμάτων που αναλύονται είναι:
-Τεχνητή αναπνοή και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση
-Τραύματα και αιμορραγία
-Κατάγματα
-Κυκλοφορικό σύστημα (σοκ, λιποθυμία, αλλεργικό σοκ, έμφραγμα)
-Αναπνευστικό σύστημα (πνιγμονή σε ενήλικους σε παιδιά σε βρέφη, πνιγμός, κρίση άσθματος)
-Συχνές καθημερινές καταστάσεις (πυρετός, πονοκέφαλος, ημικρανία, έμετος και διάρροια, υστερική κρίση, λόξυγκας, ξένα σώματα, στο δέρμα, ξένα σώματα στο μάτι, ξένα σώματα στη μύτη – στο αυτί τσιμπήματα από έντομα, δαγκώματα, δάγκωμα φιδιού
-Αιφνίδιος τοκετός – αποβολή
-Νευρικό σύστημα ( σπασμοί – κρίση επιληψίες σε ενήλικους , παιδιά, εγκεφαλικό επεισόδιο, μέθη, κατάχρηση ουσιών)
-Εγκαύματα
-Δηλητηριάσεις
-Πρόληψη ατυχημάτων σε παιδιά και ηλικιωμένους

Στόχος του κ. Πατούλη είναι το εγχειρίδιο «Πρώτες Βοήθειες για Όλους» να αποτελέσει σύμβουλος ζωής για τον καθένα μας, καθώς οι βασικές γνώσεις πρώτων Βοηθειών μπορούν να σώσουν μια ζωή που βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Όταν επικρατεί η άγνοια η παρέμβαση μας σε περιπτώσεις κρίσης είναι ενστικτώδεις και ενδεχομένως λανθασμένη ή μη αποδοτική. Το να έχει κάποιος βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών, τον βοηθά να αντιδράσει έγκαιρα και αυτοματοποιημένα», τόνισε ο δήμαρχος και πρόσθεσε ότι η παροχή πρώτων βοηθειών είναι υποχρέωση όχι μόνο του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, αλλά όλων μας και η γνώση απλών παρεμβάσεων μπορούν τελικά να σώσουν μια ζωή.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 5 αντίτυπα του βιβλίου "Πρώτες βοήθειες για όλους" του ορθοπεδικού και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργου Πατούλη

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 13:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 5 αντίτυπα του βιβλίου "Πρώτες βοήθειες για όλους" του ορθοπεδικού και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργου Πατούλη
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 29η Αυγούστου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, www.jaba.gr,  www.saveandwin.grhttp://kerdise-to.gr/

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.067  συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές είναι οι:

1.Απόστολος Παραλίκας

2.Xρυσαυγή Kουρελή

3.Γιάννης Πατσόπουλος

4.Έλενα Μπάτρα

5. Ειρήνη Νομικού

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.