Αρχική InfoDad Κερδίστε 5νθήμερες διανυκτερεύσεις στο 4* Imperial Belvedere Hotel

Κερδίστε 5νθήμερες διανυκτερεύσεις στο 4* Imperial Belvedere Hotel

DISCOVER THE BLUE ISLAND GAME
Αυτό το καλοκαίρι, η απόλαυση βρίσκεται στο μπλε νησί! Λάβετε μέρος στο νέο, μεγάλο, online διαγωνισμό «Discover the BLUE island Game!» της ελληνικής, καλοκαιρινής μπύρας BLUE island στο facebook (www.facebook.com/BlueIslandBeer)  και  6 5νθήμερες διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στο 4**** Imperial Belvedere Hotel, στην Χερσόνησο Κρήτης & 10 καλοκαιρινά beer prize packs μπορεί να γίνουν δικά σας!

Μέχρι τις 24 Ιουνίου 2013, κάνετε Like στη fan page της BLUE island στο facebook και παίρνετε μέρος σε ένα διαδραστικό Drag n Drop παιχνίδι, αντιστοιχώντας την εικόνα με το όνομα του νησιού, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην ειδική online φόρμα και… εξασφαλίζετε τη συμμετοχή σας στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου, με προορισμό τι άλλο; Τη διασκέδαση! Γιατί ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει BLUE island!

Ανακαλύψτε τη Νέα, Ελληνική Μπίρα από την εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία

Η πρώτη μεσογειακή, καλοκαιρινή μπίρα η οποία παράγεται στην Ελλάδα! Με κεντρικό μήνυμα “Destination Fun”, η μπίρα BLUE island υπόσχεται να μας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία γεύσης! Φτιαγμένη από παραδοσιακή κριθαρένια βύνη, μαγιά και αρωματικό λυκίσκο, προσφέρει υψηλή ποιότητα γεύσης σε μοντέρνα συσκευασία για ένα 100% ελληνικό προϊόν. Αναζητήστε τη στη μοντέρνα,  διάφανη φιάλη της και απολαύστε την παγωμένη, φέρνοντας στο μυαλό το κλασικό καυτό ελληνικό καλοκαίρι, κάθε στιγμή!

BLUE island

εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία

Η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία είναι μία ελληνόκτητη εταιρεία που συμμετέχει ενεργά στην αποκεντρωμένη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Διαθέτει στην Αταλάντη Φθιώτιδας ένα σύγχρονο εργοστάσιο ζύθου όπου παράγει τρία εξαιρετικά προϊόντα: την Berlin Premium Lager,  την Pils Hellas και την BLUE Island. Εκτός από τα ιδιόκτητα σήματά της, η εzα έχει προχωρήσει και στην ανάπτυξη διεθνώς αναγνωρισμένων σημάτων, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται οι Krombacher, Arcobrau και η Gulden Draak.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.