Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για το θέατρο σκιών "Ο Καραγκιόζης πειρατής" στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου και Συκεών Θεσσαλονίκης (12-13/10)

Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για το θέατρο σκιών "Ο Καραγκιόζης πειρατής" στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου και Συκεών Θεσσαλονίκης (12-13/10)

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ-1-630x726Ο θίασος Αθανασίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, θα παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη, το έργο «Ο Καραγκιόζης Πειρατής», στις 12 και 13 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια διασκευασμένη παραδοσιακή παράσταση, με εντυπωσιακές εναλλαγές σκηνικών, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το λαϊκό ήρωα του θεάτρου σκιών καθώς και να γελάσουν με τα αστεία και τις χαρακτηριστικές ατάκες του.

Λίγα λόγια για το έργο
Ο κουρσάρος Πασαδόρος και το πλήρωμα του απειλούν τον Γερο Δημητράκη ότι θα του κλέψουν την κόρη και τον θησαυρό του.
Ανησυχώντας ο Γερο Δημητράκης αναθέτει στον Χατζηαβάτη να του βρει έναν σωματοφύλακα. Τελικά προσλαμβάνεται ο Καραγκιόζης για να προστατέψει, τον Γερο Δημητράκη και την κόρη του, με μόνο όπλο το τενεκεδένιο ποτιστήρι του…
Θα τα καταφέρει;

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 6 διπλές προσκλήσεις για το θέατρο σκιών, «Ο Καραγκιόζης Πειρατής».
Ειδικότερα, δύο νικητές θα παρακολουθήσουν την παράσταση το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 17:00, στην Αίθουσα του  Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου Θεσσαλονίκης και δύο νικητές θα παρακολουθήσουν την παράσταση το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 19:00,  στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου Θεσσαλονίκης.
Δύο νικητές θα παρακολουθήσουν την παράσταση την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 18:00, στην Αίθουσα του  Πολιτιστικού Κέντρου Συκεών Θεσσαλονίκης.
Το δώρο του διαγωνισμού:

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου τις 11.30 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 6 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 6 διπλές προσκλήσεις  για το θέατρο σκιών "Ο Καραγκιόζης πειρατής".
  • Ειδικότερα, 2 νικητές θα παρακολουθήσουν την παράσταση το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 17:00, 2 την παράσταση το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 19:00 και άλλοι 2 την παράσταση την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 18:00
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 6 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 6 αριθμούς από το 1 ως το 109 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

Για το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 17:00, στην Αίθουσα του  Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου Θεσσαλονίκης

1. Αιμιλία Κουλιού

2. Σωκράτης Ντίνος

Για το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 19:00, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου Θεσσαλονίκης

3. Κων/νος Κοτζαμάνης

4. Καλλιόπη Δεληγιάννη

Για την Κυριακή 13 Οκτωβρίου,στις 18:00, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Συκεών Θεσσαλονίκης

5. Νικόλαος Καρανικολής

6. Πανωραία Νάση

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.