Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για την μουσικοθεατρική παράσταση ενηλίκων «I am what I am» με τον Τάκη Ζαχαράτο στο Κατράκειο Θέατρο και στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη (1-2/9)

Κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις για την μουσικοθεατρική παράσταση ενηλίκων «I am what I am» με τον Τάκη Ζαχαράτο στο Κατράκειο Θέατρο και στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη (1-2/9)

IMG_1070Ο απόλυτος Έλληνας showman αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει στην Ελλάδα! Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος στην παράσταση "I am what I am" που ξεπέρασε τα 60.000 εισιτήρια στην Αθήνα και άφησε εποχή!

Με νέες μεταμορφώσεις, ανανεωμένα κείμενα, νέες μιμήσεις, εντυπωσιακά λαμπερά κοστούμια και άφθονη καυστική σάτιρα της ελληνικής πραγματικότητας, υπόσχεται να μας κάνει να ξεχάσουμε τη μελαγχολία των ημερών και να γελάσουμε με όσα θα μας διηγηθεί.

Ένα ανατρεπτικό δίωρο one man show με ζωντανή ορχήστρα!

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις πέντε διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε τη μουσικοθεατρική παράσταση ενηλίκων «I am what I am" την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο Κατράκειο Θέατρο και τρεις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο  Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στις 12.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις πέντε διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε τη μουσικοθεατρική παράσταση ενηλίκων «I am what I am" την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο Κατράκειο Θέατρο και τρεις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο  Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 1η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, ς καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/,www.jaba.gr,www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 102 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

Για την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο Κατράκειο Θέατρο

1. Παντελή Αφροδίτη

2. παουρη χριστινα

3. Βίκυ Σταύρου

4. Σεβαστιάνα Κάτρη

5. Μαρλαγκούτσος Γεράσιμος

Για την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια

6. Νίκος Ψυρόγιαννης

7. Αντώνης Μπιλιαρδής

8. Αναστασία Μέριανου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.