Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 8 παιδικές χειροποίητες δημιουργίες από το 1o εναλλακτικό παιδικό bazaar

Κερδίστε 8 παιδικές χειροποίητες δημιουργίες από το 1o εναλλακτικό παιδικό bazaar

!cid_2_3053133128@web171504_mail_ir2_yahooΤο εναλλακτικό παιδικό bazaar «Τα πιτσιρίκια» επιστρέφει δυναμικά αυτό το Σαββατοκύριακο (20-21 Απριλίου) στο Χυτήριο στο Γκάζι.Από τις 11.00 έως τις 20.00, μικροί και μεγάλοι μπορούν να προμηθευτούν πληθώρα εναλλακτικών ειδών όπως ρούχα, παιχνίδια, αξεσουάρ, μωρουδιακά, είδη βάφτισης & παιδικού πάρτι, σχολικά, κ.ά. που προτείνουν πάνω από 15 δημιουργοί και έμποροι εναλλακτικών ειδών για παιδιά.

!cid_4_3053133128@web171504_mail_ir2_yahoo

Εάν λοιπόν σκοπεύετε να το επισκεφθείτε τότε σας δίνουμε έναν ακόμη λόγο καθώς προσφέρουμε κατόπιν κληρώσεως σε 8 τυχερούς αναγνώστες από ένα χειροποίητο δωράκι. Ειδικότερα τα δώρα του διαγωνισμού είναι 2 καλτσοζωάκια από το zoopeppet , 2 pac man αυτοκόλλητα τοίχου από το vinylize, 2 καδράκια από το otinanai 
και 2 κρεμαστρούλες από τη Μαρία Μπαμπίλη. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει αποκλειστικά από το 1ο Εναλλακτικό Παιδικό Bazaar το προσεχές Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου από τις 11:00 έως και τις 20:00 στο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι.

!cid_3_3053133128@web171504_mail_ir2_yahoo

!cid_6_3053133128@web171504_mail_ir2_yahoo

!cid_5_3053133128@web171504_mail_ir2_yahoo

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 8 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Κερδίστε 8 παιδικές χειροποίητες δημιουργίες από το 1o εναλλακτικό παιδικό bazaar
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 8 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 8 αριθμούς από το 1 ως το 1.034 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Γιώτα Αντωνοπούλου καλτσοζωάκι από το zoopeppet

2. Κυριακή Παπατζανάκη καλτσοζωάκι από το zoopeppet

3. Κατερίνα Τσουκαλά pac man αυτοκόλλητα τοίχου από το vinylize

4. Χριστίνα Κατσίρη pac man αυτοκόλλητα τοίχου από το vinylize

5. Θεοδώρα Ζαγκουντίνου καδράκι από το otinanai

6. Απόστολος Γουρζής καδράκι από το otinanai

7. Κλαίρη Κουφοπαντελή κρεμαστρούλα από τη Μαρία Μπαμπίλη

8. Νεκταρία Χαμπίπη κρεμαστρούλα από τη Μαρία Μπαμπίλη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.