Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε 8 σετ αντικουνουπικά Picksan της εταιρείας Εlovari

Kερδίστε 8 σετ αντικουνουπικά Picksan της εταιρείας Εlovari

PICKSAN 1Μας τσιμπούν δίχως έλεος και αφήνουν αντιαισθητικά σημάδια της ανεπιθύμητης παρουσίας τους στο σώμα μας. Πώς λοιπόν μπορούμε να προφυλαχθούμε αποφεύγοντας τις χημικές επιλογές;

Απαλλαγείτε από τα κουνούπια άμεσα και φυσικά

Η λύση είναι τα προϊόντα Picksan που έχουν δημιουργηθεί από τον Καθηγητή Mehlhorn. Ο καθ. Mehlhorn, του Πανεπιστημίου του Ντισελντόρφ είναι ο σπουδαιότερος και πιο γνωστός Γερμανός Ζωολόγος και Παρασιτολόγος που σε 80 διαφορετικά φυσικά συστατικά, διέκρινε τα πιο δραστικά. Εν συνεχεία, τα συστατικά αυτά πέρασαν όλα τα απαραίτητα ποιοτικά τέστ, ανάλογα με αυτά που περιέχουν DEET (διαιθυλομετατολουαμίδη) με αποτέλεσμα τη δημιουργία δύο ξεχωριστών φυσικών σκευασμάτων, του Picksan Απωθητικού Σπρέι με διάρκεια προστασίας έως και 6 ώρες και του Picksan Απωθητικού Κουτιού που αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απωθήσουμε τα κουνούπια από το παιδικό δωμάτιο.

PICK_MosquitoStop_GR

PICK_MosquitoStop_Box_GR

Τα δώρα του διαγωνισμού μας

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook ούτως ώστε να είστε εσείς ένας από τους 8 τυχερούς αναγνώστες που κατόπιν κληρώσεως θα κερδίσουν ένα σετ αντικουνουπικά Picksan της εταιρείας Εlovari.  Κάθε σετ αποτελείται από το Picksan Απωθητικό Σπρέι και το Picksan Απωθητικό Κουτί.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.

Νικάνωρος 33-35, 54250 Θεσσαλονίκη,
Τηλ.:+302310856233
Φαξ: +302310821216
elovari@elovari.gr

ELOVARHS-logo

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 1η Ιουλίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό ούτως ώστε να είστε εσείς ένας από τους 8 τυχερούς αναγνώστες που κατόπιν κληρώσεως θα κερδίσουν ένα σετ αντικουνουπικά Picksan της εταιρείας Εlovari. Κάθε σετ αποτελείται από το Picksan Απωθητικό Σπρέι και το Picksan Απωθητικό Κουτί.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 8 αριθμούς της επιλογής τους, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 8 αριθμούς από το 1 ως το 1.463 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Κωστούλα Μπόγρη

2. Γεωργία Μανδρέκα

3. Εύη Θανοπούλου

4. Αναστασία Μαζαράκη

5. Δημήτρης Ζούπος

6. Ελπίδα Πατσινακίδου

7. Απόστολος Γουρζής

8. Μαριτίνα Φρέσκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.