Κερδίστε 80 μαρτυρικά βάφτισης δια χειρός Beaucoup Handcrafts

martyrikaΣχεδιάζετε τη βάφτιση του μικρού σας και ψάχνετε ένα εντυπωσιακό, μοντέρνο, χρωματιστό και απλό μαρτυρικό; Έ, τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο κομψό μαρτυρικό βραχιολάκι δια χειρός Beaucoup Handcrafts που μας εντυπωσίασε και μας κίνησε το ενδιαφερον να γνωρίσουμε τη δημιουργό του Βάλια.

Οι δικές σας επιθυμίες γίνονται η έμπνευση και εκατοντάδες κορδέλες, χάντρες, κουτιά, χαρτιά και υφάσματα η αφορμή για διαφορετικές, πρωτότυπες κατασκευές που θα στολίσουν τη βάφτιση του παιδιού. Προσκλητήρια και μπομπονιέρες, μαρτυρικά και λαμπάδες, ιδέες διακόσμησης, παιδικά καδράκια και πολλές προτάσεις για custom made δώρα συνθέτουν τον κόσμο της Beaucoup Handcrafts. Ένα κόσμο χρωματιστό, χαρούμενο και πάντα ανοιχτό σε νέα project και προκλήσεις! Μια περιήγηση στο Beaucoup Handcrafts θα σας συναρπάσει και θα δεν ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε

Home-pic1

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει 80 μαρτυρικά-βραχιολάκια βάφτισης (της φωτογραφίας)  σε διάφορα χρώματα με κορδόνι και ακρυλικό σταυρουδακι σε δύο αποχρώσεις τα οποία θα παραλάβετε από το εργαστήριο Beaucoup Handcrafts στην Παλλήνη.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 22 Μαΐου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει 80 μαρτυρικά-βραχιολάκια βάφτισης (της φωτογραφίας)  σε διάφορα χρώματα με κορδόνι και ακρυλικό σταυρουδακι σε δύο αποχρώσεις τα οποία θα παραλάβετε από το εργαστήριο Beaucoup Handcrafts στην Παλλήνη
    • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την  22η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 546 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η:


Έφη Γρηγορίου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.