Κερδίστε 9 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Καραγκιόζη του Θεάτρου Σκιών Θανάση & Κώστα Σπυρόπουλου στο Γαλάτσι (12/11) και στο Cine Αβάνα (13/11)

Ο καραγκιοζοπαίχτης  Κώστας Σπυρόπουλος υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο Λαϊκό Θέατρο Σκιών “Θανάσης Σπυρόπουλος” στο Γαλάτσι!

Κάθε Σάββατο στις 18:00, οι μικροί μας φίλοι θα απολαμβάνουν και μία νέα παράσταση θεάτρου σκιών.

Οι παραστάσεις θα παίζονται στο θέατρο “ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ” (Έρσης 9,Πλ. Λαμπρινής – Γαλάτσι).

▪︎ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Σάββατο 12 Νοεμβρίου με την παράσταση “Ο Καραγκιόζης Μάγος”.

Θέατρο “Θανάσης Σπυρόπουλος”

Έρσης 9- πλ. Λαμπρινής – ΓΑΛΆΤΣΙ

“Τα Παραμύθια του Καραγκιόζη”: Το Θέατρο Σκιών της Οικογένειας Σπυρόπουλου για 4 παραστάσεις στο Σινέ Αβάνα

“Τα Παραμύθια του Καραγκιόζη” από το Θέατρο Σκιών της Οικογένειας Σπυρόπουλου έρχεται για τέσσερις παραστάσεις στον κινηματογράφο ΑΒΑΝΑ, στο Χαλάνδρι. Κάθε Κυριακή, τέσσερα μοναδικά παραμύθια με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη Ο αγαπημένος καραγκιοζοπαίκτης των παιδιών, Κώστας Σπυρόπουλος παρουσιάζει:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

13/11 “Το μαγικό δένδρο & ο Καραγκιόζης ξυλοκόπος”

Μόνο για τέσσερις Κυριακές στο cine ΑΒΑΝΑ (Λυκούργου 5 – Χαλάνδρι).
Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 11:30 το πρωί!

Τιμή εισιτηρίου 6€ (Πληροφορίες στο 6945148511)

cine ΑΒΑΝΑ

Λυκούργου 5 – Χαλάνδρι

TO ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Καραγκιόζη του Θεάτρου Σκιών Θανάση & Κώστα Σπυρόπουλου στο Γαλάτσι το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 18:00 και 4 διπλές προσκλήσεις για το Cine Αβάνα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί. 

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 13.00 το μεσημέρι. 

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Καραγκιόζη του Θεάτρου Σκιών Θανάση & Κώστα Σπυρόπουλου στο Γαλάτσι το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 18:00 και 5 διπλές προσκλήσεις για το Cine Αβάνα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί. 

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:

το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 18:00

1.ΜΠΑΝΑΚΑ ΑΝΝΑ

2.Δήμητρα Καλλέργη

3.απόστολος κοσσοβας

4.Παναγιώτης Γεωργακόπουλος

για το Cine Αβάνα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί

5.Πιστιόλη Ευαγγελία

6.Παναγιωτης Γεωργουντζος

7.ΣΟΦΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

8.αγγελική κωστάκη

9  μαρία ιωάννα νικολέρη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.