Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 9 διπλές προσκλήσεις για το χορόδραμα "The Cave" στο Ίδρυμα Μιχ. Κακογιάννης (5-7/7)

Κερδίστε 9 διπλές προσκλήσεις για το χορόδραμα "The Cave" στο Ίδρυμα Μιχ. Κακογιάννης (5-7/7)

The Cave pic - montageΑν σας αρέσει ο χορός, αν θέλετε να παρακολουθήσετε μια εξαίσια σύμπραξη χορού, μουσικής και εικόνας, μην χάσετε αυτή την παράσταση! Το "The Cave", από την πολιτιστική ομάδα «Ηχόδραμα», είναι μια παράσταση που καθηλώνει, συνδυάζοντας εντυπωσιακά τον χορό με τη μουσική και την εικόνα. Το έργο είναι μια σύγχρονη ματιά στην αλληγορία της Σπηλιάς – από την Πολιτεία του Πλάτωνα. Δραματοποιημένο με ευαισθησία μέσα από σύγχρονες χορογραφίες και παράλληλες παρεμβάσεις εικόνων από τη σύγχρονη εποχή.

Ίδρυμα Μιχ. Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
210 3418550

The Cave pic1-apo poster

Το δώρο του διαγωνισμού μας

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία από τις 9 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παράσταση χοροδράματος "Τhe Cave" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ειδικότερα οι προσκλήσεις αφορούν τις παραστάσεις από Παρασκευή 5 έως και την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 21:00 το βράδυ.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 13.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία από τις 9 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την παράσταση χοροδράματος "Τhe Cave" στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ειδικότερα οι προσκλήσεις αφορούν τις παραστάσεις από Παρασκευή 5 έως και την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 21:00 το βράδυ
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 9 αριθμούς της επιλογής τους, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 9 αριθμούς από το 1 ως το 153 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

Για την Παρασκευή 5/7

1. Κατερίνα Νικέλλη

2. Ροδόπη Μπιλιαρδή

3. Χρύσα Κοκκίνου

Για το Σάββατο 6/7

4. Κων/νος Μενάγιας

5. Σταυρούλα Χανιώτη

6. Άννα Αγαπάκη

Για την Κυριακή 7/7

7. Αναστάσιος Καλατζής

8. Θέκλα Θωμά

9. Κονδυλία Κουφού

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.