Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε δύο υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες από το Last Pill To Happiness

Κερδίστε δύο υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες από το Last Pill To Happiness

lampades

Όλοι πού και πού χρειαζόμαστε μικρές στιγμές χαράς και ονειροπόλησης. Αυτό προσφέρει το Last Pill To Happiness με τα δημιουργήματά του, με επιρροές από τον Tim Burton και τον Charles Addams έως την καθημερινή ζωή με τα ντόνατς και την παλιά αποθήκη με τα οξειδωμένα βιομηχανικά υλικά του Γρηγόρη.

Κάντε like στη σελίδα του Last Pill για να βλέπετε όλα τα καινούργια... pills.

Κι αν θέλετε να δείτε από κοντά όλα τα διαθέσιμα pills (λαμπάδες και κοσμήματα), μόνο για δύο ημέρες, την Παρασκευή και το Σάββατο, 11 και 12 Απριλίου, μπορείτε να μας συναντήσετε στο The Blue Market, Κολοκοτρώνη 3-5 Αθήνα, από τις 11:00-19:00.

pill

Το δώρο του διαγωνισμού μας 

Το Last Pill To Happiness προσφέρει σε δύο αναγνώστες του infokids.gr από μία λαμπάδα με τα θέματα που βλέπετε στη φωτογραφία. Μπείτε στην κλήρωση και την Παρασκευή 11 Απριλίου, θα μάθετε αν είστε ένας από τους δύο τυχερούς.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 11 Απριλίου  στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • 2 αναγνώστες κερδίζουν τη χειροποίητη λαμπάδα από τη Last Pill To Happiness.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 11 Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα..
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grKERDISETO , www.jaba.grwww.tixerakias.comwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 654 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Νίκη Πατεδάκη

2. Κυριακούλα Γαιτανάρου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.