Κερδίστε ένα διακοσμητικό μπωλ murano δια χειρός Cap ou pas cap

1_051_640x480Οι χειροποίητες δημιουργίες είναι μεγάλη μας αδυναμία καθώς αποτελούν μοναδικά κομμάτια που διακρίνονται για το ιδιαίτερο μεράκι και την επιμέλεια με την οποία έχουν υλοποιηθεί. Μια από τις αγαπημένες μας δημιουργούς είναι η Ελένη, η σχεδιάστρια του Cap ou pas cap, του απίθανου ηλεκτρονικού καταστήματος στις σελίδες του οποίου μπορείτε να βρείτε ρούχα και αξεσουάρ φτιαγμένα από τα χεράκια της Ελένης για όσους θέλουν να έχουν μια χειροποίητη πινελιά στο στιλ τους . Κι αν ακόμα ψάχνετε δώρα για τα Χριστούγεννα αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις διακοσμητικές προτάσεις του Cap ou pas cap που σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε σε τιμές προσιτές!

Εμείς ξετρελαθήκαμε με το χειροποίητο μπωλ Murano διαστάσεων 14 Χ 14. Ένα πανέμορφο διακοσμητικό στοιχείο από γυαλί Μουράνο που θεωρείται  ως  μία από τις πλέον γνωστές  εκφράσεις υψηλής καλλιτεχνικής αξίας στον κόσμο. Τα κοσμήματα – διακοσμητικά Murano για να έχουν αξία, πρέπει είναι αυθεντικά πιστοποιημένα προϊόντα υψηλής τέχνης. Τα Cap ou pas cap προτείνουν ένα μοντέρνο διακοσμητικό με κεντρικό στοιχείο ένα δέντρο με πολύχρωμες χάντρες.  Το μπωλ συνοδεύεται  από πιστοποιητικό γνησιότητας Murano.

1_052_640x480

Ας γνωρίσουμε τη δημιουργό των Cap ou pas cap

Η Ελένη ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Μία πόλη που ο ήλιος λάμπει και η Ακρόπολη φαίνεται από κάθε της γωνιά. Εμπνεύεται από τα ταξίδια της, την φύση και από τους όμορφους ανθρώπους. Της αρέσει να μοιράζεται το πάθος της για την καλαισθησία με όλους, γι΄αυτό και λατρεύει να διημιουργεί κάθε τι ώστε να δείχνουν οι γυναίκες τον καλύτερο εαυτό τους! Ολα τα παπούτσια είναι δερμάτινα και ελληνικής κατασκευής. Τις δημιουργίες Cap ou pas cap, μπορείτε να τις παραγγείλετε από το www.eleniathini.com/el , από τη σελίδα στο facebook Cap ou pas cap, είτε τηλεφωνικώς, στο 6978 522-373

10470802_818128164894984_5653816733079002363_n

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε το διακοσμητικό μπωλ murano δια χειρός Cap ou pas cap.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου  στις 14.30 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το διακοσμητικό μπωλ murano δια χειρός Cap ou pas cap.
    • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 7η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.056 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η:

Βίβιαν Δραμυτινού

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.