Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε ένα μοντέρνο κολιέ από το RinTinTin

Κερδίστε ένα μοντέρνο κολιέ από το RinTinTin

rintintinCollarGoldΘέλετε λάμψη και ιδιαίτερο στυλ στην εμφάνιση σας? Χαρίστε στον εαυτό σας ένα μοντέρνο κολιέ δια χειρός RinTinTin.gr. Το χρυσό κολάρο με αλυσίδα πραγματικά είναι ό,τι πιο τέλειο μπορείτε να φορέσετε για τις επίσημες και όχι μόνον εμφανίσεις σας. Πρόκειται για ένα χρυσό μεταλλικό κολάρο καθρέφτη με αλυσίδα στο πίσω μέρος που θα σας κάνει να νιώσετε μοναδικές φορώντας το.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε ένα μοντέρνο κολιέ από το RinTinTin.gr.

Ας γνωρίσουμε το Rintintin.gr

Το 2004 άνοιξε το πρώτο RinTinTin και από τότε αποτελεί τον παράδεισο έχουν τρελά με τα αξεσουάρ! Σε αυτόν τον πολύ ιδιαίτερο χώρο θα βρείτε χειροποίητα funky ,pop & ethnic κοσμήματα, φτιαγμένα αποκλειστικά από τους ιδίους, καθώς επίσης και ιδιαίτερα διακοσμητικά για το σπίτι σας. Ωστόσο, η τεράστια ποικιλία του και διαφορετικότητα του θα ενθουσιάσει όσους διακατέχονται απο δημιουργικές τάσεις. Στο RinTinTin θα βρείτε ο,τι υλικό χρειάζεστε για φτιάξετε με ελάχιστα χρήματα το δικό σας μοναδικό κόσμημα. Μάλιστα το προσωπικό του, είναι πρόθυμο να σας δώσει ιδέες για τις δίκες σας δημιουργίες!

Τα RinTinTin θα τα βρείτε στην
-Τσιμισκή 113 & Δημ. Γούναρη γωνιά T. 2310273117
- στην Καρυπη 16 περιοχή Μπεζεστένι (παλιά αγορά ) T. 2310244412
- Απο Αρχες Μαιου 2013 στην Πολη ΡΟΔΟ .... Σοφοκλή Βενιζέλου 92 ( 100 μαγαζιά ) Τ. 22410-21152

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Μεγάλη Tρίτη 30 Απριλίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Κερδίστε ένα μοντέρνο κολιέ από το RinTinTin
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.125 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Δήμητρα Τσαμπάζη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.