Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε ένα μοντέρνο μονό παιδικό κρεβάτι διαστάσεων100x207cm προσφορά της εταιρείας Alfaset

Κερδίστε ένα μοντέρνο μονό παιδικό κρεβάτι διαστάσεων100x207cm προσφορά της εταιρείας Alfaset

Το παιδάκι σας μεγάλωσε και ήρθε η ώρα να μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο κρεβατάκι; Ή μήπως είστε σε διάθεση να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο και αναζητάτε ένα μοντέρνο παιδικό κρεβάτι που θα του εξασφαλίζει όνειρα γλυκά και ανεφέλωτα; Όποια και αν είναι η επιθυμία σας ο ιδανικός προορισμός για να βρείτε αυτό ακριβώς που ζητάτε είναι η Alfaset.

12122753_439390822934686_2091376746407704703_n

Με λίγα λόγια είναι ο ελληνικός τρόπος να επιπλώσουμε το σπίτι μας!  Κάθε κομμάτι Alfaset είναι μοναδικό αποκλειστικά δημιουργημένο για σας. Παιδικά κρεβάτια, συνθέσεις, παιδικό δωμάτιο, γραφείο, παιδικές βιβλιοθήκες, ραφιέρες, κομοδίνα, συρταριέρες!

Ας γνωρίσουμε την Alfaset:

Η Alfaset είναι μέλος  του ομίλου ALFA WOOD, του μεγαλύτερου Ελληνικού ομίλου στο χώρο του ξύλου, που για περισσότερο από 36 χρόνια σχεδιάζει, παράγει και προμηθεύει με πρώτες ύλες, τους σημαντικότερους Έλληνες και ξένους παραγωγούς επίπλων. Τα υλικά και η τεχνογνωσία που χρησιμοποιούνται, είναι πιστοποιημένα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό Ε1, ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και να μην περιέχουν ουσίες επικίνδυνες για τον άνθρωπο. H προστασία του περιβάλλοντος είναι για μας στρατηγική επιλογή και εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα, από το σχεδιασμό των κτιριακών εγκαταστάσεων έως τις παραγωγικές μεθόδους. H Alfaset παρέχει ένα σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που ανταποκρίνονται απόλυτα στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών. Οι σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της ανέρχονται στα 45.000 τμ. στεγασμένων χώρων. Η παραγωγική της δραστηριότητα στηρίζεται στη διαρκή ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού με έμφαση στην προηγμένη τεχνολογία.

Alfaset_logo_con2

Εργοστάσιο ΒΙ.ΠΕ Λάρισας 
2410 561 230
2410 561 200

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε το μοντέρνο μονό παιδικό κρεβάτι Alfaset Frodo σε ζαχαρί με προέκταση χρώματος πορτοκαλί και διαστασεων προσφορά της εταιρείας Alfaset. Δυνατότητα τοποθέτησης δεύτερου συρόμενου κρεβατιού ή συρταριών για δημιουργία πρόσθετων αποθηκευτικών χώρων. Διαθέτει προεκτάσεις σε ποικιλία αποχρώσεων για να συνδυάζονται ιδανικά με τα λοιπά έπιπλα του δωμάτιου.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το μοντέρνο μονό παιδικό κρεβάτι Alfaset Frodo σε ζαχαρί με προέκταση χρώματος πορτοκαλί και διαστασεων προσφορά της εταιρείας Alfaset. Δυνατότητα τοποθέτησης δεύτερου συρόμενου κρεβατιού ή συρταριών για δημιουργία πρόσθετων αποθηκευτικών χώρων. Διαθέτει προεκτάσεις σε ποικιλία αποχρώσεων για να συνδυάζονται ιδανικά με τα λοιπά έπιπλα του δωμάτιου.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 28η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 2.258 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η:

Ντίνα Μανέλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.