Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε ένα παιδικό κρεβάτι προσφορά της ελληνικής εταιρείας επίπλων, Έπιπλα Σαργκάνη

Κερδίστε ένα παιδικό κρεβάτι προσφορά της ελληνικής εταιρείας επίπλων, Έπιπλα Σαργκάνη

tetraΤο παιδικό δωμάτιο είναι αναμφίβολα το πιο αγαπημένο και τρυφερό δωμάτιο του σπιτιού. Είναι το “βασίλειο” των λιλιπούτειων φίλων μας και πρέπει να είναι σχεδιασμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των παιδιών αλλά και να είναι ασφαλές για να μπορούν να παίζουν σε αυτό άφοβα. Η επιλογή του ιδανικού κρεβατιού για το παιδικό δωμάτιο αποτελεί μεγάλο βραχνά για τους γονείς καθώς εξαρτάται από τις διαστάσεις του χώρου, τις οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του παιδιού.

31102014184618-9Αν κι εσείς είστε σε φάση αναδιαμόρφωσης του δωματίου των παιδιών και δεν έχετε βρει ακόμα κάποιο κρεβάτι που να ταιριάζει στις ανάγκες σας τότε επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε τα έπιπλα Σαργκάνη που ξεχωρίζουν στην ελληνική αγορά επίπλου τόσο για την υψηλή αισθητική όσο και την ασύγκριτη ποιότητά τους καθώς είναι κατασκευασμένα με οικολογικά υλικά χωρίς χρήση τοξικών. Τα σχέδια και τα χρώματα τόσο για το κοριτσίστικο όσο και για το αγορίστικο δωμάτιο κλέβουν τις εντυπώσεις και το παιδί σας θα χαίρεται να καλεί τους φίλους στο νέο του δωμάτιο!Τα έπιπλα μπορείτε να τα παραγγείλετε στις διαστάσεις που επιθυμείτε ώστε να ταιριάζουν στο χώρο σας, αλλά και σε ποικιλία χρωμάτων. Επίσης αναλαμβάνουν τη μελέτη του χώρου και τη σχεδίαση του κάθε δωματίου σε 3D.

Ας γνωρίσουμε τα Έπιπλα Σαργκάνη 

Η δραστηριότητα της εταιρείας "Σαργκάνη" στο χώρο του επίπλου ξεκινά το 1978 συνεργαζόμενη με μεγάλες εταιρείες κατασκευής επίπλου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το μεράκι και η αγάπη  για το ποιοτικό έπιπλο οδηγεί στην επιλογή και το σχεδιασμό συλλογών με μοναδικά κομμάτια προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Χαλιά, πίνακες, φωτιστικά, διακοσμητικά και είδη για το σπίτι επιλεγμένα με καλλιτεχνική ευαισθησία και υψηλή ποιότητα συμπληρώνουν το στύλ του χώρου σας. Χώροι ιδιαίτεροι, στιλάτοι, χώροι που εμπνέουν.

31102014175249-12

534303_449309355082282_1110632866_n
Έπιπλα Σαργκάνη
Λεωφόρος Φυλής 80, Καματερό
Τηλ. 210 2384983
www.sargani.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε ο τυχερός που θα κερδίσει ένα παιδικό κρεβάτι προσφορά της ελληνικής εταιρείας επίπλων,Έπιπλα Σαργκάνη.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου στις 13:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό  για να είστε ο τυχερός που θα κερδίσει ένα παιδικό κρεβάτι προσφορά της ελληνικής εταιρείας επίπλων,Έπιπλα Σαργκάνη
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 27η Φεβρουαρίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 2.600 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η:

Γεωργία Ντούνια

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.