- InfoKids - https://www.infokids.gr -

Κερδίστε ένα παιδικό ζευγάρι παπουτσιών από τη νέα συλλογή DISNEY X TOMS

Όλα τα κορίτσια του κόσμου είναι πριγκίπισσες! Η νέα συλλογή TOMS με κλασσικές πριγκίπισσες DISNEY [1] θα σου το αποδείξει. Η αγαπημένη μας TOMS [1] κάνει 'βουτιά' στο παλιό αρχείο της Walt Disney και ανακαλύπτει μια σειρά από κλασσικά σκίτσα των χαρακτήρων της Disney, από την δεκαετία του 30’. Τα αυθεντικά σχέδια στα οποία βασίστηκαν οι πιο κλασσικές αγαπημένες μας ταινίες της Disney.

Η συνέχεια είναι απλή : Η Σταχτοπούτα, η Ωραία Κοιμωμένη και η Χιονάτη μαζί και η παρέα τους, μεταμορφώνονται στην limited συλλογή για γυναίκες και παιδιά της DISNEY X TOMS για Φθινόπωρο 2018.

Τα original animator σκίτσα από το αρχείο την ονειρικής Disney σχεδίασαν μια ομάδα νέων γυναικών μεταξύ του 1930 έως του 1959. Αυτές οι γυναίκες ευθύνονται για την απίστευτη λεπτομερείς μαγεία που ακόμα εκπέμπουν τα classic Disney films. Η TOMS [1] εμπνεύστηκε από αυτές τις ιστορικές δημιουργίες και κρατώντας τα αυθεντικά τους σκίτσα κυκλοφόρησε μια συλλογή αφιερωμένη στην δουλειά τους, που τόσα χρόνια διαμορφώνει τις αναμνήσεις τόσων παιδιών.

Η Χιονάτη μαζί με τους φίλους της, Gus και Jaq, η Ωραία Κοιμωμένη με την μαγική της νονά και η Χιονάτη με όλη την παρέα των επτά νάνων, γίνονται κλασσικές Alpargata εσπαντρίγιες αλλά και slip-on Avalons. Οι κλασσικοί χαρακτήρες που τόσο αγαπήσαμε κυκλοφορούν σε μια limited edition συλλογή που εύχεται τα κορίτσια του σήμερα να κυνηγήσουν και αυτά τα όνειρά τους και να γράψουν την δική τους ιστορία.

Κυκλοφορούν σε επιλεγμένα καταστήματα και στα TOMS flagship stores και online στο toms.gr. Όπως πάντα, με κάθε αγορά Disney x TOMS η TOMS [1]προσφέρει σε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη.

Λίγα λόγια για την TOMS

Η TOMS είναι ένα lifestyle brand δομημένο πάνω στην λογική του κοινωνικού επιχειρείν. Κάθε χρόνο ανακαλύπτει νέους τρόπους και εκφράζει την σημασία της ηθικής στάσης στη αγορά της Μόδα. Η κάθε αγορά αποσκοπεί σε κάποια ανθρώπινη ανάγκη, είτε αυτό είναι η αποκατάσταση της όρασης, την πρόσβαση σε πόσιμο νερό ή ακόμα και την ασφαλή γέννα,  μετατρέποντας έτσι το brand σε ένα σύμβολο με θετικό αποτύπωμα όπου μοιραία ο καταναλωτής γίνεται φιλάνθρωπος, ακτιβιστής,  υπέρ ενός καλύτερου μέλλοντος. Φέτος, από τον Μάιο και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η TOMS Greece δραστηριοποιείται απέναντι στις ανάγκες της Ελλάδας προσφέροντας 25.000 καινούρια παπούτσια TOMS σε παιδιά απόρων οικογενειών σε όλους τους συνεργαζόμενους φορείς του Μαζί Για Το Παιδί ανά την χώρα. Έως σήμερα, έχουν μοιραστεί 75 εκατομμύρια παπούτσια σε παιδιά που είχαν ανάγκη παγκοσμίως.
Με κάθε αγορά, η TOMS βοηθάει ένα άτομo που έχει ανάγκη. One for One®.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε ένα παιδικό ζευγάρι παπουτσιών από τη νέα συλλογή DISNEY X TOMS [1] για την πριγκίπισσά σας!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 13:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι:

Πηνελόπη Κακαρώνη