Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο υδρογόνου από το Caelesteshop.gr

Kερδίστε ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο υδρογόνου από το Caelesteshop.gr

SX202550002Ψάχνοντας τα ωραιότερα gadgets για τα χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών, ανακαλύψαμε το υπέροχο τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο υδρογόνου H-racer στο Caelesteshop.gr

Το H-racer είναι το φουτουριστικό αυτοκίνητο που εσωκλείει μια από τις πιο συναρπαστικές και προωθημένες τεχνολογίες του 21ου αιώνα. Λειτουργεί με 100% καθαρό καύσιμο, το οποίο παράγεται σε ένα σταθμό τροφοδοσίας που μετατρέπει το νερό σε υδρογόνο αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια.Το μεγαλύτερο όνειρο πολλών μηχανολόγων, επιστημόνων αλλά και ηγετών χωρών, είναι η δημιουργία αυτοκινήτων τα οποία θα κάνουν χρήση καθαρών και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που είναι φιλικές προς το περιβάλλον, ούτως ώστε να περιοριστεί η εξάρτηση της ανθρωπότητας από τα ορυκτά καύσιμα. Μετά τα τελευταία πορίσματα της επιστήμης το υδρογόνο εξελίσσεται ταχέως στο επόμενο καύσιμο όλου του κόσμου. Το H-racer είναι το μικρότερο αυτοκίνητο υδρογόνου που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο, και αποτελεί μικρογραφία των οχημάτων που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή στα εργαστήρια των αυτοκινητοβιομηχανιών. Παρότι είναι απλό στη σχεδίαση, το όχημα αυτό -μεγέθους ανοικτής παλάμης- εσωκλείει όλη την απαιτούμενη τεχνολογία που του επιτρέπει να κινηθεί. Συγκεκριμένα διαθέτει ενσωματωμένη στο αμάξωμα μια δεξαμενή αποθήκευσης υδρογόνου, σύστημα κυψελών καυσίμου συνδεδεμένο με τον ηλεκτροκινητήρα του οχήματος και μια βαλβίδα τροφοδοσίας που συνδέει τη δεξαμενή του οχήματος με την εξωτερική αντλία τροφοδοσίας υδρογόνου. Δεδομένου του μεγέθους του, χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα υδρογόνου για να κινηθεί. Κατά τη λειτουργία του το μόνο που εκλύεται είναι μικρές ποσότητες καθαρού νερού που αποβάλλονται από τις κυψέλες καυσίμου και οι οποίες περνάνε σχεδόν απαρατήρητες.

Το H-racer αποτελεί ιδανική πρόταση όχι μόνο για φανατικούς των νέων τεχνολογιών και της αυτοκίνησης αλλά και για όσους θέλουν να μυήσουν τους μικρότερους στη σημασία της ανακάλυψης και της αξιοποίησης των φιλικών προς το περιβάλλον ενεργειακών πηγών. Το H-racer αποτελεί παράλληλα και άριστο εργαλείο εκμάθησης για τους εκπαιδευτικούς, διότι δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα να διαπιστώσουν ιδίοις όμασι πως με υλικά που μπορούμε σε αφθονία να βρούμε γύρω μας - όπως το νερό και το φως - να παράγουμε ενέργεια. Όλα τα πάρα πάνω καθιστούν το H-racer το πιο πρωτοποριακά-φουτουριστικό δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας, στο παιδί σας ή σε έναν φίλο σας, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι βραβεύτηκε από το περιοδικό ΤΙΜΕ.

Κάντε like! στη σελίδα του Caeleste στο facebook http://www.facebook.com/CaelesteShop για να ενημερώνεστε σχετικά με προσφορές, νέα και διαγωνισμούς.

caeleste_logo_black-250x35

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο υδρογόνου αξίας  121,00 € από το Caelesteshop.gr.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στις 16.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Kερδίστε ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο υδρογόνου από το Caelesteshop.gr
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 3η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα..
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη .
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.521 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα, τυχερός νικητής είναι:

Γεώργιος Ζαμάνης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.