Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο 180 εκατοστών από το κατάστημα εποχιακών ειδών Μyseason.gr

Κερδίστε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο 180 εκατοστών από το κατάστημα εποχιακών ειδών Μyseason.gr

Το κέντρο της πόλης φωταγωγήθηκε, οι βιτρίνες των καταστημάτων έβαλαν τα γιορτινά τους, όλα πλέον αρχίζουν να μας προετοιμάζουν για την πιο μαγική και εορταστική περίοδο του χρόνου! Κορδέλες, λαμπιόνια, στολίδια, όλα μαζί συνθέτουν ένα ονειρικό και παραμυθένιο σκηνικό που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε ξανά παιδιά! Μέσα σε αυτό το κλίμα, λοιπόν, έχουμε ήδη αρχίσει να ανυπομονούμε για το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου και του υπόλοιπου σπιτιού, ώστε να μπούμε για τα καλά στο κλίμα που απαιτεί η εορταστική περίοδος! Μια βόλτα από το κατάστημα εποχιακών ειδών Μyseason.gr ήταν αρκετή για να εντυπωσιαστούμε από την ποικιλία των χριστουγεννιάτικων ειδών αλλά και τις προσιτές τιμές τους.

shop_14_image_2Μιλώντας λοιπόν για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι το δέντρο που θα επιλέξουμε. Το myseason διαθέτει πληθώρα από εκπληκτικά, σχεδόν φυσικά δέντρα, τα οποία μοιάζουν με αυθεντικά και το καθένα τους διαθέτει γερή μεταλλική βάση και πυκνό ρεαλιστικό φύλλωμα. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και αποχρώσεις. Και το σημαντικότερο, είναι εύκολο να συναρμολογηθούν και είναι ανθεκτικά ώστε να σας χαρίζουν χαρά για πάρα πολλά χρόνια!

shop_12_image_1Το  www.myseason.gr δραστηριοποιείται στις πωλήσεις εποχιακών ειδών (Χριστουγεννιάτικα - Αποκριάτικα - Έπιπλα Κήπου), μέσω διαδικτύου, από το 2008 και συνεχώς ανανεώνεται με νέα είδη που εισάγει από διάφορα μέρη του κόσμου, με μεγάλη ποικιλία σε αποκριάτικα κοστούμια και χριστουγεννιάτικα δέντρα. Με τεχνογνωσία και εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων, το www.myseason.gr μπορεί να σας εγγυηθεί τόσο για την ποιότητα των προϊόντων, όσο και για τις ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές με την εταιρεία. Η MySeason λειτουργεί πλέον δύο εποχιακά καταστήματα με όλα της τα είδη. Το πρώτο εγκαινιάστηκε το 2011 στον Πειραιά, ενώ το δεύτερο άνοιξε τις πόρτες του το 2012 στα Μελίσσια. Στους χώρους των καταστημάτων μπορείτε να δείτε από κοντά όλα τα είδη, χριστουγεννιάτικα στολίδια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, παιδικές αποκριάτικες στολές, αποκριάτικα είδη, αποκριάτικες στολές, έπιπλα κήπου και βεράντας, ξύλινα έπιπλα κήπου, ενώ το προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει προκειμένου να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Untitled61ο κατάστημα

Γρηγ. Λαμπράκη 95-97, Πειραιάς
TK: 18534
210 41 33 938
Fax: 210 41 33 939

2ο κατάστημα

Λεωφόρος Πεντέλης 29, Μελίσσια
TK: 15127
210 80 30 033
Fax: 210 80 30 020

TH-XTR-E60-6

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο από το κατάστημα εποχιακών ειδών Μyseason.gr. Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 180 εκατοστών και πράσινου χρώματος. Ο κορμός είναι μεταλλικός και η βάση πτυσσόμενη. Διαθέτει ενσωματωμένα κλαδιά με φύλλωμα από τρέσα. Τα έξοδα αποστολής για τον νικητή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 16:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο από το κατάστημα εποχιακών ειδών Μyseason.gr. Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 180 εκατοστών και πράσινου χρώματος. Ο κορμός είναι μεταλλικός και η βάση πτυσσόμενη. Διαθέτει ενσωματωμένα κλαδιά με φύλλωμα από τρέσα. Τα έξοδα αποστολής για τον νικητή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 3η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr,www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.345 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η :

Αλεξάνδρα Ζωγάκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.