Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε έναν επιτραπέζιο σχολικό πίνακα διπλής όψεως από το carousel.gr

Kερδίστε έναν επιτραπέζιο σχολικό πίνακα διπλής όψεως από το carousel.gr

carousel _Α+ψ+_+-+¦+-_Γ +++¦_Α+¬+χ_Γ _Ν_Ι+__Κ_Γ (1)Τα σχολεία ανοίγουν σε λίγες μέρες και οι μαθητές δειλά δειλά έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στις σχολικές υποχρεώσεις. Οι σχολικές αγορές ξεκίνησαν, θυμίζοντας στα παιδιά ότι το διάβασμα και οι εργασίες στο σπίτι εντός ολίγων ημερών θα μονοπωλούν το ημερήσιο πρόγραμμά τους. Μπορείτε όμως να τους κάνετε να δουν τις εργασίες στο σπίτι με άλλο μάτι, αν αντί για το κλασικό τρόπο ανάγνωσης και ορθογραφίας στα κλασικά πρόχειρα τετράδια, χρησιμοποιήσετε έναν έξυπνο πίνακα διπλή όψεως όπως αυτός που μας προτείνει το carousel.gr .

carousel _Α+ψ+_+-+¦+-_Γ +++¦_Α+¬+χ_Γ _Ν_Ι+__Κ_Γ (2)To Carousel είναι ένας χώρος που ξυπνά αναμνήσεις παιδικών χρόνων, που εξάπτει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μικρών και μεγάλων.  Θα βρείτε παιχνίδια από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρίες του χώρου, ποιοτικά, ασφαλή, παιδαγωγικά και διασκεδαστικά, κατασκευασμένα από φυσικά υλικά όπως το ξύλο, το ύφασμα και το μέταλλο καθώς και πολλά πρωτότυπα είδη για όλες τις ηλικίες. Μέσα από τα παιχνίδια του Carousel τα παιδιά ανακαλύπτουν, δημιουργούν, φαντάζονται, διασκεδάζουν, εξασκούνται, επεκτείνουν την αντίληψη και τις αισθήσεις τους. Αλλά και οι μεγάλοι διασκεδάζουν, απολαμβάνουν δημιουργικό και ουσιαστικό χρόνο με τα παιδιά τους, βρίσκουν την ευκαιρία να παίξουν με τα παιχνίδια των ονείρων τους, με τα παιχνίδια που ονειρευόντουσαν όταν ήτανε παιδιά!  Μπορείτε να δείτε και πιο αναλυτικά τα προιόντα Carousel εάν επισκεφθείτε και το blog του που φιλοξενείται στη διεύθυνση http://carousel-gr.blogspot.gr/

logo1

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε έναν επιτραπέζιο σχολικό πίνακα διπλής όψεως από το carousel.gr. Από τη μια μεριά υπάρχει μαυροπίνακας για γραφή με κιμωλίες και από την άλλη μαγνητικός άσπρος πίνακας ενώ περιλαμβάνονται 16 ξύλινα σχήματα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 14:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Kερδίστε έναν επιτραπέζιο σχολικό πίνακα διπλής όψεως από το carousel.gr.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.tixerakias.comwww.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 2.021 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το τυχερό αναγνώστη

H τυχερή νικήτρια είναι:

Ελένη Ισακίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.