Κερδίστε μια δωροεπιταγή 200 ευρώ για να διακοσμήσετε το σπίτι και το παιδικό δωμάτιο από το Desenio.gr

Αν υπάρχει μία ανάμνηση που έχουμε από το παιδικό δωμάτιό μας, δεν είναι ούτε το κρεβάτι ούτε το γραφείο μας, μα οι αφίσες μας! Οι πρώτες εικόνες που κοιτούσαμε κάθε πρωί, ανοίγοντας τα ματιά μας -οι τελευταίες πριν αποκοιμηθούμε.

Εικόνες σε παστέλ αποχρώσεις, με ζωάκια και απλωμένους κάμπους όταν ήμασταν πολύ μικράκια, αφίσες με τους αγαπημένους μας ήρωες ή τους σταρ που θαυμάζαμε μεγαλώνοντας, αποτελούσαν τα διακριτικά διακοσμητικά στοιχεία της μετάβασής μας από μία ηλικιακή φάση στην επόμενη.

Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με σχέδια που ενθαρρύνουν τη φαντασία και το παιχνίδι

Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, πώς θα μπορούσατε να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο εν όψει της νέας σεζόν, ρίξτε μια ματιά στους τοίχους και σκεφτείτε… πώς θα μπορούσατε να τους ομορφύνετε; Με ποιες εικόνες θα θέλατε εσείς (ή το ίδιο το παιδί) να ξεκινά η μέρα του;

Στο Desenio βρήκαμε ό,τι ακριβώς ψάχναμε, τόσο για το βρεφικό, όσο και για το παιδικό και εφηβικό δωμάτιο: Ήρωες, χαριτωμένα ζωάκια αλλά και poster με ωραία αποφθέγματα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία που δεν χορταίνουμε να ανακαλύπτουμε, παρέα με τα παιδιά μας.

Πάρτε ιδέες πατώντας εδώ

Περιηγηθείτε με τα παιδιά σας στις πολλές κατηγορίες του Desenio.gr, αφήστε τα να διαλέξουν τα σχέδια που ταιριάζουν περισσότερο στον χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντά τους και πραγματοποιήστε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας.

Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό INFOKIDS για να κερδίσετε έκπτωση 30% στα poster από το Desenio από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου τα μεσάνυχτα.

*Ο κωδικός δεν ισχύει για τις κορνίζες και για τα handpicked και εξατομικευμένα poster

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μια δωροεπιταγή 200 ευρώ για να διακοσμήσετε το σπίτι και το παιδικό δωμάτιο από το Desenio.gr.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email ) . Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μια δωροεπιταγή 200 ευρώ για να διακοσμήσετε το σπίτι και το παιδικό δωμάτιο από το Desenio.gr.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

Συμμετοχή στον Διαγωνισμό

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.