Κερδίστε μια δωροεπιταγή για υπηρεσίες ανατολίτικου ατμόλουτρου, relaxing massage και ενυδάτωσης προσώπου για την Γιορτή της Μητέρας από το Kurland Spa

10860994_799507210112112_8552491349454669840_oΗ Κυριακή 10 Μαΐου είναι μια μέρα αφιερωμένη σε όλες τις μαμάδες του κόσμου. Η μαμά γιορτάζει και αξίζει να της εκφράσουμε απλόχερα την αγάπη μας προσφέροντάς της ένα δώρο.

Spa 216

Αυτήν την Κυριακή αφιερώστε το χρόνο σας εκτός από την ανατροφή των παιδιών και στις δικές σας ανάγκες ως γυναίκα. Εμείς σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Kurland Spa. Ενσωματώνοντας τις αρχές του wellness στη φιλοσοφία του, το Kurland Spa έχει επιλέξει αυθεντικές θεραπείες spa εμπνευσμένες από την κουλτούρα διαφόρων πολιτισμών της γης και κυρίως από τη μακρινή Ανατολή. Kurland σημαίνει ‘η χώρα της θεραπείας’. Σε ελεύθερη μετάφραση η λέξη ‘Kurland’ συνεπάγεται το πέρασμα σε έναν κόσμο ομορφιάς και αναζωογόνησης. Εδώ ο χρόνος σταματά και μας επιτρέπει να ενισχύσουμε τις άμυνές μας, να αποφορτιστούμε από τη συσσωρευμένη ένταση και κόπωση στοχεύοντας στη σωματική, ψυχική και πνευματική μας ανάταση.

Spa 510
Στους υπερπολυτελείς privé χώρους, οι επισκέπτες επιλέγουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, απολαμβάνοντας παράλληλα βαθιά χαλάρωση, αναζωογόνηση και ευεξία. Εκτός από τις αυθεντικές θεραπείες spa, θα βρείτε εξειδικευμένη περιποίηση προσώπου και σώματος στο ινστιτούτο αισθητικής, διάφορα είδη massage, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, μανικιούρ & πεντικιούρ, αποτρίχωση, μακιγιάζ, κομμωτήριο & hair spa, μόνιμο μακιγιάζ, ιατρική αισθητική.

site slide 1_1

Καθώς οι θεραπείες Spa παρέχουν παράλληλα και θεραπευτικά οφέλη στον οργανισμό, έχουν τη δυναμική να αναβαθμίσουν την ποιότητα της υγείας και της γενικότερης κατάστασης του οργανισμού, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε μια ζωή γεμάτη ενέργεια, ευεξία και δύναμη.

kurland spa logo
Kurland Spa

Λ. Κηφισίας 348, Χαλάνδρι
210 68 28 888

Το δώρο του διαγωνισμού

Το Infokids.gr σε συνεργασία με το Kurland Spa γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας και σας καλούν να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάνετε Like στο Facebook για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει δωροεπιταγή για υπηρεσίες ανατολίτικου ατμόλουτρου, relaxing massage 30 λεπτών και ενυδάτωση προσώπου. Το Privé Ανατολίτικο Ατμόλουτρο είναι ιδανικό για τόνωση και αποτοξίνωση του οργανισμού. Η ευώδης ομίχλη από αιθέρια έλαια που δημιουργεί ο ατμός συντελεί στη βελτίωση της διάθεσης και σας αφήνει με μια αίσθηση βαθιάς ανανέωσης. Ακολουθεί το Relaxing Massage. Πρόκειται για χαλαρωτική μάλαξη με ήπιους χειρισμούς που προσφέρει απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και επαναφέρει την ελαστικότητά τους. Μέσω της υπεραιμίας επιτυγχάνεται αποσυμφόρηση των σημείων έντασης, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο αίσθημα ξεκούρασης και αναζωογόνησης. Για το μασάζ εφαρμόζονται τα εξαιρετικής ποιότητας έλαια Kurland® (αμυγδαλέλαιο, σησαμέλαιο, έλαιο argan, plumeria, jojoba κ.ά.) Η περιποίηση ολοκληρώνεται με Immediate ενυδάτωση προσώπου που αφήνει την επιδερμίδα πλήρως αναζωογονημένη. Η εξαργύρωση του δώρου θα  γίνει στο Kurland Spa  κατόπιν προγραμματισμένου τηλεφωνικού ραντεβού.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 12  Μαίου στις 16:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Το Infokids.gr σε συνεργασία με το Kurland Spa γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας και σας καλούν να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάνετε Like στο Facebook για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει δωροεπιταγή για υπηρεσίες ανατολίτικου ατμόλουτρου, relaxing massage 30 λεπτών και ενυδάτωση προσώπου. Το Privé Ανατολίτικο Ατμόλουτρο είναι ιδανικό για τόνωση και αποτοξίνωση του οργανισμού. Η ευώδης ομίχλη από αιθέρια έλαια που δημιουργεί ο ατμός συντελεί στη βελτίωση της διάθεσης και σας αφήνει με μια αίσθηση βαθιάς ανανέωσης. Ακολουθεί το Relaxing Massage. Πρόκειται για χαλαρωτική μάλαξη με ήπιους χειρισμούς που προσφέρει απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και επαναφέρει την ελαστικότητά τους. Μέσω της υπεραιμίας επιτυγχάνεται αποσυμφόρηση των σημείων έντασης, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο αίσθημα ξεκούρασης και αναζωογόνησης. Για το μασάζ εφαρμόζονται τα εξαιρετικής ποιότητας έλαια Kurland® (αμυγδαλέλαιο, σησαμέλαιο, έλαιο argan, plumeria, jojoba κ.ά.) Η περιποίηση ολοκληρώνεται με Immediate ενυδάτωση προσώπου που αφήνει την επιδερμίδα πλήρως αναζωογονημένη. Η εξαργύρωση του δώρου θα  γίνει στο Kurland Spa  κατόπιν προγραμματισμένου τηλεφωνικού ραντεβού.
    • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 8η Μαίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
    • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
    • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 682 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η :

Ιωάννα Τέλιου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.