Κερδίστε μια οικογενειακή διαμονή στο «Μικρό Χωριό» στο Γύθειο

2aΤο «Μικρό Χωριό» είναι ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα επιπλωμένων αυτόνομων κατοικιών χτισμένο σε έκταση 25 στρεμμάτων, κατάφυτη απο βαθύσκιωτα δέντρα και αρωματικά φυτά, που ακουμπά στην χρυσαφένια αμμουδιά της παραλίας Βαθύ Γυθείου. Ενας μικρός παράδεισος για τους γονείς και τα παιδιά είναι ο προορισμός για διακοπές στο Μικρό Χωριό. Πρόκειται για ενα νεόχτιστο συγκρότημα που πρωτοπορεί για τα οικολογικά υλικά του, την εσωτερική διακόσμηση και την ευρυχωρία του. Οι μικροί ευχαριστιούνται παιχνίδι και οι μεγάλοι ξεκουράζονται με ηρεμία, μιας και ο χώρος προσφέρεται για ασφαλές παιχνίδι. Ευρύχωρα δωμάτια είτε επιλέξετε στούντιος είτε δίχωρες κατοικίες, όλα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. DSCN0479Τις ώρες της μεγάλης ηλιοφάνειας, τα παιδιά οργανώνουν παιχνίδια (μήλα- κορόιδο – twister – μουσικές καρέκλες – πινγκ πονγκ κλπ) κι εσεις μπορείτε να διαλέξετε ένα βιβλιο απο την δανειστική βιβλιοθήκη για να χαλαρώσετε. Η ομάδα της «Αρχέλων» ενημερώνει και εκπαιδεύει για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας caretta-caretta και τα μεγαλύτερα παιδιά κάνουν εξορμήσεις με τα ποδήλατα τους σε κοντινά μονοπάτια. Το Γύθειο, η γραφική Αρεόπολη όπως και γειτονικά χωριουδάκια βρίσκονται σε πολύ κοντινές αποστάσεις με το αυτοκίνητο ενώ το καλοκαίρι διοργανώνονται πλούσια καλλιτεχνικά δρώμενα.

Εάν αναζητάτε τον ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές σπεύστε να δηλώσετε συμμετοχή και κάνατε Like στο Facebook για να κερδίσετε μια οικογενειακή διαμονή στο παραθαλάσσιο συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών «Μικρό Χωριό» στο Γύθειο.  Το δώρο αφορά 2 διανυκτερεύσεις για μια οικογένεια. Εξαιρείται το 3ημερο του Αγ. Πνευματος και το διάστημα από 10 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2014. 

DSCN0424

ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ
Γύθειο
6936974134 – 6934668894

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 26  Μαΐου, στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Κερδίστε μια οικογενειακή διαμονή στο παραθαλάσσιο συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών «Μικρό Χωριό» στο Γύθειο. Το δώρο αφορά 2 διανυκτερεύσεις για μια οικογένεια. Εξαιρείται το 3ημερο του Αγ. Πνευματος και το διάστημα από 1ο Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2014.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την  26η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr,  www.jaba.gr,  www.saveandwin.grhttp://kerdise-to.gr/

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.831 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η:

Χαρά Μπίμπα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.