Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε μια οικογενειακή διαμονή στο «Μικρό Χωριό» στο Γύθειο

Κερδίστε μια οικογενειακή διαμονή στο «Μικρό Χωριό» στο Γύθειο

2aΤο «Μικρό Χωριό» είναι ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα επιπλωμένων αυτόνομων κατοικιών χτισμένο σε έκταση 25 στρεμμάτων, κατάφυτη απο βαθύσκιωτα δέντρα και αρωματικά φυτά, που ακουμπά στην χρυσαφένια αμμουδιά της παραλίας Βαθύ Γυθείου. Ενας μικρός παράδεισος για τους γονείς και τα παιδιά είναι ο προορισμός για διακοπές στοΜικρό Χωριό. Πρόκειται για ενα νεόχτιστο συγκρότημα που πρωτοπορεί για τα οικολογικά υλικά του, την εσωτερική διακόσμηση και την ευρυχωρία του. Οι μικροί ευχαριστιούνται παιχνίδι και οι μεγάλοι ξεκουράζονται με ηρεμία, μιας και ο χώρος προσφέρεται για ασφαλές παιχνίδι.

DSCN0479

Ευρύχωρα δωμάτια είτε επιλέξετε στούντιος είτε δίχωρες κατοικίες, όλα μεπλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.Τις ώρες της μεγάλης ηλιοφάνειας, τα παιδιά οργανώνουν παιχνίδια (μήλα- κορόιδο – twister – μουσικές καρέκλες – πινγκ πονγκ κλπ) κι εσεις μπορείτε να διαλέξετε ένα βιβλιο απο την δανειστική βιβλιοθήκη για να χαλαρώσετε. Η ομάδα της «Αρχέλων» ενημερώνει και εκπαιδεύει για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας caretta-caretta και τα μεγαλύτερα παιδιά κάνουν εξορμήσεις με τα ποδήλατα τους σε κοντινά μονοπάτια. Το Γύθειο, η γραφική Αρεόπολη όπως και γειτονικά χωριουδάκια βρίσκονται σε πολύ κοντινές αποστάσεις με το αυτοκίνητο ενώ το καλοκαίρι διοργανώνονται πλούσια καλλιτεχνικά δρώμενα.

DSCN0424

Εάν αναζητάτε τον ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές σπεύστε να δηλώσετε συμμετοχή και κάνατε Like στο Facebook για να κερδίσετε μια οικογενειακή διαμονή στο παραθαλάσσιο συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών «Μικρό Χωριό» στο Γύθειο.  Το δώρο αφορά 2 διανυκτερεύσεις για μια οικογένεια. Εξαιρείται το 3ημερο του Αγ. Πνευματος και το δώρο έχει ισχύ έως και τις 12 Ιουλίου.

ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ
Γύθειο
6936974134 – 6934668894

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 13:00 μ.μ.

 
Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Εάν αναζητάτε τον ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές σπεύστε να δηλώσετε συμμετοχή για να κερδίσετε μια οικογενειακή διαμονή στο παραθαλάσσιο συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών «Μικρό Χωριό» στο Γύθειο.  Το δώρο αφορά 2 διανυκτερεύσεις για μια οικογένεια. Εξαιρείται το 3ημερο του Αγ. Πνευματος και το δώρο έχει ισχύ έως και τις 12 Ιουλίου.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 22η Μαΐου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.535 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η :

Αναστασία Σακκαγιάννη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.