Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε μια πασχαλινή λαμπάδα και ένα σοκολατένιο αυγό γάλακτος δια χειρός zaxarishop.gr

Κερδίστε μια πασχαλινή λαμπάδα και ένα σοκολατένιο αυγό γάλακτος δια χειρός zaxarishop.gr

P3281445Το Πάσχα πλησιάζει και ήδη έχει αρχίσει ο προγραμματισμός για τις καθιερωμένες πασχαλινές αγορές σε ανίψια και βαφτιστήρια που αναμένουν με χαρά τα δωράκια τους. Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τις τυποποιημένες λαμπάδες και τα πασχαλινά σοκολάτενια αυγά που κατακλύζουν σωρηδόν την αγορά τότε αξίζει να επισκεφθείτε το zaxarishop.gr που για ακόμη μια χρονιά εμπνέεται και δημιουργεί πρωτότυπα πασχαλινά δώρα και λαμπάδες που θα ικανοποιήσουν τα γούστα μικρών και μεγάλων.

2542778_origΗ δημιουργός με αγάπη και μεράκι φτιάχνει μοναδικές αρωματικές  χειροποίητες λαμπάδες που "παντρεύουν" με μοναδικό τρόπο πουγκιά, υφάσματα και διακοσμητικά στολίδια δημιουργώντας ονειρικά χειροποιήματα! Μάλιστα, η δημιουργικότητα επεκτείνεται και στο χώρο της ζαχαροπλαστικής καθώς στο Zaxarishop.gr μπορείτε να βρείτε και σοκολατένια αυγά γάλακτος που κρύβουν μέσα τους τα αγαπημένα κουφετάκια smarties.

2995929_orig

To  δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε μια  πασχαλινή χειροποίητη πλακέ αρωματική λαμπάδα με υφασμάτινο καρότο στις αποχρώσεις του καρώ λαχανί και ένα σοκολατένιο αυγό γάλακτος 200 γρ. με κουφετάκια smarties στο εσωτερικό και εξωτερικά διακοσμημένο με λαχανί καρώ ύφασμα  δια χειρός  zaxarishop.gr.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Μεγ. Δευτέρα 14 Απριλίου στις 13.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μια  πασχαλινή χειροποίητη πλακέ αρωματική λαμπάδα με υφασμάτινο καρότο στις αποχρώσεις του καρώ λαχανί και ένα σοκολατένιο αυγό γάλακτος 200 γρ. με κουφετάκια smarties στο εσωτερικό και εξωτερικά διακοσμημένο με λαχανί καρώ ύφασμα  δια χειρός  zaxarishop.gr.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 14η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 611 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερός νικητής είναι ο:

Μπούνας Χρήστος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.