Κερδίστε μια γιορτινή πάβλοβα από το ζαχαροπλαστείο «Μαρέγκα από σπίτι»

Τα γλυκά με βάση την μαρέγκα τα αγαπάμε. Είναι αφράτα, αέρινα, νόστιμα και πολύ ιδιαίτερα!

Και όταν μιλάμε για γλυκά με βάση την μαρέγκα το πρώτο μέρος που μας έρχεται στο μυαλό δεν είναι άλλο από την «Μαρέγκα από το σπίτι».

Σε έναν χώρο που η νοστιμιά και η φαντασία κατέχουν την κύρια θέση, δημιουργίες με βάση την μαρέγκα και όχι μόνο μας περιμένουν.

Το  «Μαρέγκα από το σπίτι»  είναι πλέον το ζαχαροπλαστείο της καρδιάς μας. Έξω από την πόρτα του γίνονται ουρές, ενώ οι μυρωδιές του θα σε παρασύρουν στην οδό Σκουφά στον αριθμό 56, όσο και αν προσπαθήσεις να αντισταθείς!

Η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι, φυσικά, η πάβλοβα. Το γλυκό, την καταγωγή του οποίου διεκδικούν πολλές χώρες, έχει γίνει το αγαπημένο μας και την καλύτερη εκδοχή του γευόμαστε σε έναν πολύ όμορφο χώρο στο κέντρο της Αθήνας.

Πέρα από τις ιδιαίτερες και πολύ γευστικές πάβλοβες, όμως, στη  «Μαρέγκα από το σπίτι»  θα βρείτε cookies, ψωμάκια, κράκερ, μπισκοτάκια, cupcakes, carrot cakes αλλά και λαχταριστά κέικ σοκολάτας. Παράλληλα, καθημερινά παρασκευάζονται χειροποίητα φαγητά ανάλογα και με την εποχή: από κεφτεδάκια και αγκινάρες μέχρι παραδοσιακά γεμιστά και πεντανόστιμες αλμυρές πίτες με σπιτικό φύλλο.

Να τονίσουμε, βέβαια, ότι όλα τα υλικά είναι αγνά και οι μέθοδοι παρασκευής που χρησιμοποιούνται σπιτικές! Ελαιόλαδο αντί για βούτυρο, καστανή και όχι λευκή ζάχαρη, ζύμωμα στο χέρι και άνοιγμα φύλλου, παραδοσιακά, με πλάστη. Ό,τι ετοιμάζεται,μάλιστα, βγαίνει αμέσως στη βιτρίνα!

Κι αν θέλετε να κρατήσετε περισσότερο κοντά σας τη γλύκα και τη νοστιμιά αυτού του μαγαζιού ή να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας την απίστευτα γευστική εμπειρία που σας προσφέρει η «Μαρέγκα από το σπίτι», οι υπεύθυνοι αναλαμβάνουν το catering για τη συγκέντρωση, το πάρτι σας, τη δεξίωση ακόμα και τις παιδικές σας εκδηλώσεις.

Μαρέγκα από σπίτι

Σκουφά 56, Αθήνα
210 3388.827

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει μια πάβλοβα στη γεύση της αρεσκείας σας δια χειρός Μαρέγκα από σπίτι. Μπορείτε να διαλέξετε από τις δεκάδες προτάσεις και παραλλαγές: πάβλοβα με φράουλα, λεμόνι, φρούτα του δάσους, μόκα, σοκολάτα, φουντούκι, μέντα, lime, mango, κάστανο. Σημείωση: Ο νικητής θα πρέπει να τηλεφωνήσει στο «Μαρέγκα από σπίτι» μια ημέρα πριν από την ημέρα που επιθυμεί να γίνει η παραλαβή ώστε να ετοιμαστεί το γλυκό.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email)

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει μια πάβλοβα στη γεύση της αρεσκείας σας δια χειρός Μαρέγκα από σπίτι. Μπορείτε να διαλέξετε από τις δεκάδες προτάσεις και παραλλαγές: πάβλοβα με φράουλα, λεμόνι, φρούτα του δάσους, μόκα, σοκολάτα, φουντούκι, μέντα, lime, mango, κάστανο. Σημείωση: Ο νικητής θα πρέπει να τηλεφωνήσει στο«Μαρέγκα από σπίτι» μια ημέρα πριν από την ημέρα που επιθυμεί να γίνει η παραλαβή ώστε να ετοιμαστεί το γλυκό.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 28η Δεκεμβρίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της, επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 2.523 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα, τυχερός νικητής είναι ο:

 1. Χριστόφορος Χατζόπουλος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.