Κερδίστε μια πάβλοβα για τη Γιορτή της Μητέρας από το ζαχαροπλαστείο «Πάβλοβα- Ό,τι καλύτερο»

pouthavreiteTο «Πάβλοβα- Ό,τι καλύτερο», είναι η φρέσκια πρόταση της Έφης Γιαλούση, η οποία ουσιαστικά σύστησε στην Ελλάδα την Πάβλοβα. Ατομικές ή για παρέα, αφράτες, μαραγκένιες και νόστιμες, οι πάβλοβες με φρέσκα φρούτα (φράουλα, passion fruits), σοκολάτα, λεμόνι, μόκα, καραμελωμένα φουντούκια αποτελούν τη μεγάλη αγάπη του κοινού που έχει ήδη αγκαλιάσει το «Πάβλοβα- Ό,τι καλύτερο».

10536573_554158264690800_1477814123544359033_o

Η ιστορία του γλυκού είναι γνωστή. Η μπαλαρίνα Πάβλοβα, στο απόγειο της καριέρας της, έδωσε μια κορυφαία παράσταση στο Πέρθ, που δεν ήταν άλλη από την «Λίμνη των Κύκνων» του Τσαϊκόφσκι. Ο σεφ Herbert Sachse του ξενοδοχείου Esplanade, γοητευμένος της αφιέρωσε μια ντελικάτη δημιουργία. Και έτσι στις ακτές της Δυτικής Αυστραλίας γεννήθηκε η τούρτα, με το όνομα παβλόβα. Οι Αυστραλοί, ψάχνοντας να εμπλουτίσουν την ιστορία της νεοσύστατης χώρας τους, οικειοποιούνται του γεγονότος και η τούρτα παβλόβα έκτοτε, γίνεται το εθνικό τους γλυκό.

10347085_550813438358616_595563853248355957_n

Εκεί εκτός από τη φημισμένη πάβλοβα θα βρείτε και άλλα πολλά γλυκίσματα, όπως cookies βρώμης με σοκολάτα και σταφίδες, ψωμάκια, κράκερ, μπισκοτάκια, cupcakes, carrot cakes αλλά και λαχταριστά κέικ σοκολάτας ενώ καθημερινά παρασκευάζονται χειροποίητα φαγητά ανάλογα με την εποχή: από σαρμάδες και ντολμαδάκια μέχρι πατζαροσαλάτα, κεμπάπ και αυγά μαριναρισμένα.

11136675_662964260476866_4587667464061184582_n

Όλα χειροποίητα με αγνές πρώτες ύλες για το lunch break ή και για το σπίτι. Αρχή απαράβατη η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, η φρεσκάδα και αυθεντικότητα των φαγητών και η τέλεια εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουν το catering για τη συγκέντρωση ή το πάρτι σας, τη δεξίωση ή τις παιδικές εκδηλώσεις. Ποιότητα και νοστιμιά – γιατί όσα και να είναι τα πιάτα ή οι παραγγελίες, αντιμετωπίζονται με την ίδια προσοχή και επιμέλεια σαν να ήταν για ένα ζευγάρι.

Πάβλοβα- Ό,τι καλύτερο
Σκουφά 56, Αθήνα
210 3388.827

“Πάβλοβα- Ο,τι Καλύτερο”
Εμπεδοκλέους 33, Παγκράτι
210 7564040

Το δώρο του διαγωνισμού

Το Infokids.gr ενόψει του εορτασμού της γιορτής της Μητέρας την Κυριακή 10 Μαΐου θέλοντας να ευχαριστήσει τις αναγνώστριες μανούλες του σάς κάνει δώρο το απόλυτο ανοιξιάτικο γλυκό που πρέπει να γευτείτε, την αέρινη και αφράτη πάβλοβα. Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει την πάβλοβα στη γεύση της αρεσκείας σας από το «Πάβλοβα- Ό,τι καλύτερο». Ο νικητής θα βρει το αφρένιο γλύκισμα σε πολλές παραλλαγές: φράουλα, λεμόνι, φρούτα του δάσους, μόκα, σοκολάτα, φουντούκι, μέντα, lime, mango και φυσικά παγωτό. Σημείωση: Ο νικητής θα πρέπει να τηλεφωνήσει στο“Πάβλοβα- Ο,τι Καλύτερο”  μια ημέρα πριν από την ημέρα που επιθυμεί να γίνει η παραλαβή ώστε να ετοιμαστεί το γλυκό. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 7 Μαίου στις 12:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

    • Το Infokids.gr ενόψει του εορτασμού της γιορτής της Μητέρας την Κυριακή 10 Μαΐου θέλοντας να ευχαριστήσει τις αναγνώστριες μανούλες του σάς κάνει δώρο το απόλυτο ανοιξιάτικο γλυκό που πρέπει να γευτείτε, την αέρινη και αφράτη πάβλοβα. Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει την πάβλοβα στη γεύση της αρεσκείας σας από το «Πάβλοβα- Ό,τι καλύτερο». Ο νικητής θα βρει το αφρένιο γλύκισμα σε πολλές παραλλαγές: φράουλα, λεμόνι, φρούτα του δάσους, μόκα, σοκολάτα, φουντούκι, μέντα, lime, mango και φυσικά παγωτό. Σημείωση: Ο νικητής θα πρέπει να τηλεφωνήσει στο“Πάβλοβα- Ο,τι Καλύτερο”  μια ημέρα πριν από την ημέρα που επιθυμεί να γίνει η παραλαβή ώστε να ετοιμαστεί το γλυκό.
    • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 8η Μαίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
    • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
    • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
    • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
    • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
    • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
    • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
    • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
    • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.233 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η :

Κλοκοτίνη Ανθή

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.