Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε μια συσκευασία με 6 επαναπλενόμενες υφασμάτινες πάνες και μια πάνα βρακάκι μαγιό 2 σε 1 Charlie Banana ®

Kερδίστε μια συσκευασία με 6 επαναπλενόμενες υφασμάτινες πάνες και μια πάνα βρακάκι μαγιό 2 σε 1 Charlie Banana ®

Butterfly_inside2Όσοι νέοι γονείς δεν έχουν αποφασίσει τι είδους πάνες θα χρησιμοποιήσουν, τώρα μπορούν να επιλέξουν την υφασμάτινη επαναπλενόμενη πάνα. Η υφασμάτινη πάνα είναι ένα παρεξηγημένο προϊόν αφού υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση με αποτέλεσμα πολλοί γονείς να μπερδεύονται και να αποτρέπονται από την χρήση της.

Οι πάνες Charlie Banana ® είναι ένα "2-σε-1" επαναχρησιμοποιήσιμο σύστημα πάνας. Είναι υφασμάτινη πάνα, η οποία διαθέτει μια έξυπνη εσωτερική θήκη, που μας δίνει τη δυνατότητα, είτε να χρησιμοποιήσουμε μίας χρήσης οικολογικό εσωτερικό μαξιλαράκι για μεγαλύτερη ευκολία, είτε τα επαναπλενόμενα ένθετα για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία.

Matthaw boy front in box pack of sixΟφέλη από την χρήση της υφασμάτινης πάνας

Τώρα που έχουμε μια σαφέστερη εικόνα της κατάστασης, θα κατανοήσουμε πλήρως τα οφέλη από τη χρήση υφασμάτινης πάνας, γιατί είναι:

 • Υποαλλεργικές
 • Υγιεινές
 • Οικολογικές
 • Οικονομικές
 • Τις αγοράζουμε μια φορά
 • Τις κρατάμε για πάντα

swim diaper_white-blue beartKι αν ακόμα κάνετε μπάνιο στη θάλασσα ή στη πισίνα μαζί με το μωράκι σας η Charlie Banana ® και εδώ φροντίζει να κάνει την ζωή σας πιο εύκολη ! Η λύση είναι μία έξυπνη επαναχρησιμοποιούμενη αδιάβροχη πάνα-μαγιό . Η Charlie Banana ® προσφέρει εκπληκτικά χρώματα και σχέδια, δίνοντας στο μικρό μας την αίσθηση της μόδας, είτε στην παραλία είτε στην πισίνα ! Η Charlie Banana ®" 2 σε 1 " πάνα-μαγιό / πάνα-βρακάκι, έχει αδιάβροχο εξωτερικό στρώμα και μαλακό οργανικό βαμβάκι σαν εσωτερική επένδυση, δίνοντας έτσι την αίσθηση της απόλυτης απαλότητας στο δέρμα του μωρού μας. Χρησιμοποιείται επίσης σαν ιδανικό εσώρουχο κατά την εκπαίδευση του παιδιού στη χρήση της τουαλέτας εξαιτίας της λεπτής της ύφανσης και της απόλυτης εφαρμογής της. Αφαιρείται πανεύκολα και είναι πραγματικά απορροφητική !

CB logo (1)

www.charliebanana.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντεLike στο Facebook για να κερδίσετε μια συσκευασία με 6 επαναπλενόμενες υφασμάτινες πάνες και μια πάνα βρακάκι μαγιό από τα Charlie Banana ®.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία  (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 16.00 μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το τυχερό νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για  να κερδίσετε μια συσκευασία με 6 επαναπλενόμενες υφασμάτινες πάνες και μια πάνα βρακάκι μαγιό από τα Charlie Banana ®
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 791 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το τυχερό.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Νίκη Ροκανά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.