Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε μια τσάντα πασχαλίτσα από το Babyloveshop.gr

Κερδίστε μια τσάντα πασχαλίτσα από το Babyloveshop.gr

bkpk_lbugΗ καλοκαιρία μας έχει τα πάρει τα μυαλά και δεν χάνουμε  την ευκαιρία να απολαμβάνουμε το ηλιόλουστο σκηνικό του καιρού, βγαίνοντας βόλτα στη φύση με τους μικρούς μας φίλους. Πού θα βάλουν οι λιλιπούτειες φίλες μας το μπουκαλάκι με το νερό,  τα παιχνίδια και τις κούκλες που θα τις συντροφεύσουν στην εξοχή; Μα φυσικά στην άκρως ανοιξιάτικη Kidorable τσάντα πασχαλίτσα που ανακαλύψαμε στο Babyloveshop.gr. Ιδανική και για το σχολείο καθώς διαθέτει πολλές εσωτερικές και εξωτερικές τσεπούλες για ασφαλή αποθήκευση των αντικειμένων.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία τσάντα πασχαλίτσα από το Babyloveshop.gr.

Ας γνωρίσουμε το Babyloveshop.gr

Το Babyloveshop είναι το "εμπορικό" δημιούργημα της Δωρίνας και του Νίκου που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη από το 2012 και μας παρουσιάζει πρωτότυπα ρουχαλάκια, παπουτσάκια, παιχνιδάκια και άλλα όμορφα πραγματάκια από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μόνο με ένα κλικ! Μαμάδες και μπαμπάδες, θείοι και θείες, φίλοι των μαμάδων και των μπαμπάδων, όλοι μπορείτε να το επισκέπτεστε, ακόμα και όταν θέλετε να κάνετε ένα δωράκι στο παιδάκι που αγαπάτε! Οι όμορφες συσκευασίες δώρου και η άμεση αποστολή των δώρων έχουν καταστήσει το Babyloveshop.gr στην αγοραστική συνείδηση μικρών και μεγάλων.

Για να μαθέτε πρώτοι τα νέα σχέδια και τις νέες προτάσεις αγοράς του Βabyloveshop.gr μην ξεχνάτε να κάνετε Like στη σελίδα του στο Facebook.

logo

Babyloveshop
Κύπρου 3, Νέο Ρύσιο, Θεσσαλονίκη
23920 73164
6984 256656
info@babyloveshop.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 22 Απριλίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία τσάντα πασχαλίτσα από το Babyloveshop.gr.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.tixerakias.comwww.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.435 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Ευθαλία Νικολαίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.