Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε μια χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα "Μικρός Πρίγκηπας" από τo Ιχώρ

Kερδίστε μια χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα "Μικρός Πρίγκηπας" από τo Ιχώρ

548110_419567751403530_506262630_n-1-630x641Οι χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες  του Ιχώρ  δια χειρός της δημιουργού Τάνιας είναι μια εξαίσια επιλογή για το βαφτιστήρι και γιατί όχι και για εσάς.  Η ποικιλία σχεδίων και χρωματισμών της δημιουργού θα σας ενθουσιάσει και θα δυσκολέψει την επιλογή καθώς η μία λαμπάδα είναι ωραιότερη από την άλλη. Οι λάτρεις του Μικρού Πρίγκηπα θα δουν τον αγαπημένο τους ήρωα να διακοσμεί μοναδικά το κερί, ενώ προσωποποιημένες αφιερώσεις αλλά και εξατομικευμένα σχέδια μπορούν να παραγγελθούν και να διακοσμήσουν τη λαμπάδα της επιλογή σας.

Λίγα λόγια για το Ιχώρ:

To Ιχώρ είναι το καλλιτεχνικό δημιούργημα της Τάνιας μέσω του οποίου εκφράζει τα συναισθήματα και τη διάθεσή της με μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά που μας γυρίζει πίσω στα χρόνια της αθωότητας και της παιδικής ανεμελιάς. Με το όνομα Ιχώρ υποδηλώνεται η αθάνατη, άφθαρτη ουσία που δεν υπόκειται στους νόμους της σύνθεσης και της αποσύνθεσης αλλά για τη δημιουργό η λέξη συμβολίζει την ανάταση, την προσπάθεια να ξεπεράσουμε τις ανθρώπινες αδυναμίες, τις μικροπρέπειες και τους εγωισμούς και να γίνουμε καλύτεροι. Ν’ αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να πιστέψουμε στον εαυτό μας για να αγαπήσουμε και να αποδεχτούμε και τους άλλους. Στο Ιχώρ θα βρείτε μια ευρεία γκάμα σε καλλιτεχνικών δημιουργημάτων με κεντρικό πρωταγωνιστή τη ζωγραφική και τα χρώματά της. Ευφάνταστες λαμπάδες για όλο το ηλικιακό φάσμα, αξεσουάρ, ζωγραφική δωματίων, προσκλητήρια και μπομπονιέρες σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να τα χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα θέλοντας να εκφράσετε την αγάπη σας.

http://www.facebook.com/tania.markoutsa
ihorart3@gmail.com
http://ihor.thecraftsmarket.com/

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στη σελίδα του Ihor στο Facebook

 Το δώρο του διαγωνισμού

Kι επειδή όλα τα ωραία θέλουμε να τα μοιραζόμαστε μαζί σας προσφέρουμε σε συνεργασία με το Ιχώρ μια χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα με τον Μικρό Πρίγκηπα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 11 Απριλίου στις 15.30 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Kερδίστε μια χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα "Μικρός Πρίγκηπας" από τo Ιχώρ
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 11η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 356 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερη νικήτρια είναι η :

Μαρία Αποστολοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.