Αρχική InfoMommy Νέα Κερδίστε ψηφιακά κουπόνια από φαρμακεία

Κερδίστε ψηφιακά κουπόνια από φαρμακεία

index
Στο Pharmasave.gr οι απαιτητικοί αγοραστές μπορούν να βρουν αξιόλογες προτάσεις αγοράς στα μεγάλα brands παντρεμένες με εξατομικευμένη συμβουλή από το φαρμακοποιό της γειτονιάς τους.

Το Pharmasave.gr, ο ηγέτης σε ψηφιακά κουπόνια στο χώρο του φαρμακείου, με δυνατότητες εκτύπωσης κουπονιών ή/και ψηφιακής κράτησης προσφοράς, σήμερα ανακοινώνει την εξάπλωσή του σε 61 φαρμακεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης με πάνω από 300 προσφορές σε επώνυμα brands του φαρμακείου. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες του Pharmasave.gr θα βρουν προσφορές σε αντιηλιακά, προϊόντα αδυνατίσματος, δερματολογικές σειρές και συμπληρώματα διατροφής των μεγαλύτερων διεθνών και εγχώριων μαρκών. Θα ανακαλύψουν τις καλύτερες προσφορές σε επιλεκτικές μάρκες του φαρμακείου.

Οι καλύτερες κατηγορίες προσφορών περιλαμβάνουν:
Αντιηλιακά: Οι καταναλωτές εξοικονομούν μέχρι και 40% σε αντιηλιακά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σε αντιηλιακά ενηλικών, παιδιών και βρεφών.
Αδυνάτισμα: Αυτοί που θέλουν να μένουν πάντα σε φόρμα ή να αποχωριστούν τα περιττά κιλά θα βρούν προϊόντα μέχρι και 60% κάτω.
Δερματολογικές Σειρές: Οι εγγεγραμμένοι χρήστες αποταμιεύουν 30%- 50% σε δερμοκαλλυντικές και επιλεκτικές σειρές του φαρμακείου αντίστοιχα. Σε προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα και δοκιμασμένα διαχρονικά από τον καταναλωτή του φαρμακείου.
Συμπληρώματα διατροφής: Για εκείνους που έχουν ελλιπή λήψη βιταμινών στη διατροφή τους ημερησίως λόγω φόρτου εργασίας, είναι αθλητές ή θέλουν να μείνουν για πάντα νέοι από μέσα, οι προσφορές σε συμπληρώματα υγιεινής διατροφής αγγίζουν έως και το 50%.

Η εγγραφή στον ιστότοπο επιτρέπει στους απαιτητικούς αγοραστές να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκατοντάδες ακόμη κουπόνια, καθώς οι προσφορές ανανεώνονται καθημερινά, ενώ μπορούν να λαμβάνουν τις καλύτερες από αυτές μηνιαία στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείου μέσω του Newsletter του Pharmasave.gr. Η εξαργύρωση των προσφορών γίνεται στο φυσικό χώρου του φαρμακείου από εξειδικευμένο προσωπικό, επειδή πέραν της ανταγωνιστικής τιμής, ένας απαιτητικός καταναλωτής αναζητά το καταλληλότερο προϊόν για την περίπτωσή του. Κάτι το οποίο μπορεί να διαγνωσθεί αποκλειστικά με τη φυσική παρουσία αγοραστή και επιστήμονα σε πραγματικό χώρο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.