Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε το παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα SPF 50+ της Avène

Κερδίστε το παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα SPF 50+ της Avène

11062750_831745630246252_8046912682507261119_nΤα μπάνια στη θάλασσα και οι βόλτες για παιχνίδι και δραστηριότητες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους αυτήν την εποχή καθώς όλα τα παιδάκια θέλουν να απολαύσουν δημιουργικά και διασκεδαστικά τον ελεύθερό τους χρόνο. Όμως η προστασία της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας από τις ακτίνες UV είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη καθημερινά!

Η προστασία του δέρματος των παιδιών από την πολύ μικρή ηλικία εγγυάται τη διαφύλαξη της υγείας τους στο μέλλον. Με υψηλό δείκτη (50+), ανθεκτικές στο νερό και φωτοσταθερές, οι συνθέσεις των αντηλιακών Avène για το Παιδί επωφελούνται από το αποκλειστικό φωτοπροστατευτικό σύστημα Pierre Fabre που προσφέρει στο δέρμα μέγιστη προστασία και ανοχή με ελάχιστο αριθμό δραστικών συστατικών.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟ_2

Η αντηλιακή σειρά της Avène για το Παιδί ενδείκνυται για πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία του ευαίσθητου δέρματος. Τα παιδικά αντηλιακά προϊόντα της εταιρείας είναι ανθεκτικά στο νερό, φωτοσταθερά και δεν αφήνουν λευκά ίχνη. Χωρίς άρωμα, σιλικόνη και paraben. Είναι κατάλληλα για το υπερευαίσθητο δέρμα που πάντα καίγεται στον ήλιο, αλλά και για κάθε δέρμα που εκτίθεται σε έντονη ηλιοφάνεια. Ανάμεσα στα οφέλη τους συγκαταλέγεται ο συνδυασμός φωτοπροστατευτικών συστατικών που εξασφαλίζει άριστη προστασία από το σύνολο της ηλιακής ακτινοβολίας, UVB και μακρές και βραχείες UVA, η παρουσία ισχυρού αντι-οξειδωτικού και η λεπτόρρευστη υφή τους που προστατεύει και ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα και ειδικότερα αυτό του παιδιού.

ΠΑΙΔΙΚΟ-ΟΠΤΙΚΟ_1

Χαρακτηριστικά

Ανθεκτικό στο νερό
Χωρίς λευκά ίχνη
Ευρεία προστασία UVB-UVA
Φωτοσταθερό
Χωρίς σιλικόνη
Χωρίς paraben

Είναι κατάλληλο για το παιδί μου;

- Υπερευαίσθητο δέρμα στον ήλιο
- Δέρμα που πάντα καίγεται στον ήλιο.
- Κάθε δέρμα που εκτίθεται σε έντονη ηλιοφάνεια.

Τα οφέλη του

- Συνδυασμός φωτοπροστατευτικών συστατικών που εξασφαλίζει άριστη προστασία από το σύνολο της ηλιακής ακτινοβολίας, UVB και μακρές και βραχείες UVA.
- Παρουσία ισχυρού αντι-οξειδωτικού.
- Διάφανη στην εφαρμογή, η λεπτόρρευστη υφή του προστατεύει και ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα και ειδικότερα αυτό του παιδιού.

logo_EAUTHERMALE_SOLAIRE

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό κια να κερδίσει το δικό σας παιδάκι το παιδικό αντηλιακό  SPF 50+ της Avène.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 19 Αυγούστου  στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το δικό σας παιδάκι το παιδικό αντηλιακό  SPF 50+ της Avène  .
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 19η Αυγούστου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Ευμορφία Χαμπίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.