Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε το πρόγραμμα ψυχαγωγίας και την πινιάτα του παιδικού σας πάρτι συνολικής αξίας 120€ προσφορά του Polyparty.gr

Κερδίστε το πρόγραμμα ψυχαγωγίας και την πινιάτα του παιδικού σας πάρτι συνολικής αξίας 120€ προσφορά του Polyparty.gr

polyparty-animaterΠλησιάζουν τα γενέθλια του παιδιού σας και προετοιμάζεστε για το καθιερωμένο πάρτι του; Έχετε βαρεθεί τα τετριμμένα και θέλετε να του κάνετε κάτι ξεχωριστό που θα το θυμάται για μια ζωή; Tότε αξίζει να σας συστήσουμε το Polyparty.gr, τους ειδικούς των παιδικών πάρτι με προυπηρεσία στο χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας από το 1992.  Διαθέτει έμπειρες παιδαγωγούς και ένα πλούσιο βεστιάριο στολών που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες των παιδιών.

polyparty-clowns

Διασκεδάζουν παιδιά από 1-12 χρονών με ομαδικά παιχνίδια, αθλοπαιδιές, δημιουργική απασχόληση, μαγικά, κουκλοθέατρο κ.λ.π. Αναλαμβάνει τον στολισμό, την ενοικίασή εξοπλισμού όπως καροτσάκι παγωτού, σιντριβάνι σοκολάτας, candy bar κλπ για εκδηλώσεις, παιδικά πάρτυ και βαπτίσεις.

piniata-olaf-xeiropoiiti

Επιπλέον συνεργάζεται με καταπληκτικούς DJs, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, καραγκιοζοπαίχτες κ.α που ειδικεύονται στα παιδικά και εφηβικά πάρτυ.

pigasos-3d

Τέλος η νέα δραστηριότητα του Poly party είναι το Piniata.gr, που είναι το πρώτο e-shop ειδικά για πινιάτες στην Ελλάδα με πάνω από 80 διαφορετικά σχέδια πινιάτας.

logo-polyparty
Poly party
Σοφούλη 5, Ν. Σμύρνη, 17122
210-9373100
6944-618228

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε  το πρόγραμμα ψυχαγωγίας και την πινιάτα του παιδικού σας πάρτι προσφορά του Polyparty.gr. Ειδικότερα, ο πρώτος νικήτης  θα κερδίσει τη διασκέδαση των παιδιών στο παιδικό πάρτυ ή την βάπτιση , με μία ανιματέρ - παιδαγωγό από το Poly party, συνολικής διάρκειας 1,5 ώρας και με δωρεάν ελεύθερη επιλογή στολής (νεράιδα, κλόουν, βασίλισσα κλπ) από το πλούσιο βεστιάριο του Polyparty.grΤο πρόγραμμα διασκέδασης περιλαμβάνει: · Διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά· Μαγικά τρικ (χωρίς ζωάκια) · Μουσικοκινητικά παιχνίδια και χορό · Αθλοπαιδιές · Face painting · Μπαλονοκατασκευές *Το δώρο ισχύει για εκδηλώσεις εντός Αττικής, μέχρι 20 παιδιά και ισχύει έως 30/9/2015. O δεύτερος νικητής  θα κερδίσει μια χειροποίητη πινιάτα (γεμισμένη με γλυκάκια και μικροδωράκια) από το Piniata.gr, το πρώτο e-shop αποκλειστικά για πινιάτες. Έχουμε δύο επιλογές ανάλογα με το φύλλο του παιδιού. Την χειροποίητη πινιάτα Olaf και έναν πανέμορφο Πήγασο 3D. *Το δώρο ισχύει για νικητή από όλη την Ελλάδα ενώ τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 20 Απριλίου στις 15:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε  το πρόγραμμα ψυχαγωγίας και την πινιάτα του παιδικού σας πάρτι προσφορά του Polyparty.gr. Ειδικότερα, ο πρώτος νικήτης  θα κερδίσει τη διασκέδαση των παιδιών στο παιδικό πάρτυ ή την βάπτιση , με μία ανιματέρ - παιδαγωγό από το Poly party, συνολικής διάρκειας 1,5 ώρας και με δωρεάν ελεύθερη επιλογή στολής (νεράιδα, κλόουν, βασίλισσα κλπ) από το πλούσιο βεστιάριο του Polyparty.gr. Το πρόγραμμα διασκέδασης περιλαμβάνει: · Διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά· Μαγικά τρικ (χωρίς ζωάκια) · Μουσικοκινητικά παιχνίδια και χορό · Αθλοπαιδιές · Face painting · Μπαλονοκατασκευές *Το δώρο ισχύει για εκδηλώσεις εντός Αττικής, μέχρι 20 παιδιά και ισχύει έως 30/9/2015. O δεύτερος νικητής  θα κερδίσει μια χειροποίητη πινιάτα (γεμισμένη με γλυκάκια και μικροδωράκια) από το Piniata.gr, το πρώτο e-shop αποκλειστικά για πινιάτες. Έχουμε δύο επιλογές ανάλογα με το φύλλο του παιδιού. Την χειροποίητη πινιάτα Olaf και έναν πανέμορφο Πήγασο 3D. *Το δώρο ισχύει για νικητή από όλη την Ελλάδα ενώ τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 20η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την τήρηση και επεξεργασία των στοιχείων του από την Εταιρία και/ή τον Δωροθέτη για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Επιπλέον, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκάστου συμμετέχοντος/διαγωνιζόμενου για την διαβίβαση των στοιχείων του από την Εταιρεία στον Δωροθέτη, στο πλαίσιο πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 • Εάν ο συμμετέχων δεν επιθυμεί την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων από την Εταιρεία ή/και τον Δωροθέτη, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το δηλώσει στην Εταιρεία επικοινωνώντας στη διεύθυνση της,επί της οδού Μύλων 75, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ. 210 5121893 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο news@infokids.gr
 • Κάθε συμμετέχων/Διαγωνιζόμενος επίσης ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία και/ή ο Δωροθέτης του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (e-mail), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.) Κάθε συμμετέχων μπορεί ωστόσο να διαγραφεί άμεσα από την ως άνω λίστα επικοινωνίας οποτεδήποτε, κάνοντας χρήση του σχετικού συνδέσμου (hyperlink) που θα περιλαμβάνεται στο σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Εταιρείας και/ή του Δωροθέτη αντίστοιχα, χωρίς να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Διαγωνισμό.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 624 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

για τη διασκέδαση των παιδιών στο παιδικό πάρτυ ή την βάπτιση , με μία ανιματέρ - παιδαγωγό από το Poly party, συνολικής διάρκειας 1,5 ώρας και με δωρεάν ελεύθερη επιλογή στολής (νεράιδα, κλόουν, βασίλισσα κλπ) από το πλούσιο βεστιάριο του Polyparty.gr

1. Άννα Πελέκη

μια χειροποίητη πινιάτα (γεμισμένη με γλυκάκια και μικροδωράκια) από το Piniata.gr, το πρώτο e-shop αποκλειστικά για πινιάτες

2. Γιώργος Γαρτζούνης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.