Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε το στρωματάκι αγκαλιάς για νεογέννητα mionido από το miomontessori.com

Κερδίστε το στρωματάκι αγκαλιάς για νεογέννητα mionido από το miomontessori.com

"...κοιμήθηκα στην αγκαλιά της μαμάς μου... τί γλυκά που είναι εκεί! Μα ξαφνικά με άφησε σε κάτι κρύα σεντόνια. Και βέβαια το κατάλαβα! Και ξύπνησα. Πού είναι η χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα που είχα μέσα στην αγκαλιά της; Πού είναι η μυρωδιά της μαμάς μου; Άρχισα τα κλάματα! Πολύ ζορίζομαι όταν μου αλλάζουν περιβάλλον. Με ξαναπήρε στην αγκαλιά της. Ήταν ακόμα ζεστά και χουχουλιάρικα, όπως τα είχα φτιάξει, όπως τα είχα αφήσει. Ξανακοιμήθηκα! Μια μέρα μου φέρανε ένα δώρο, ένα mionido. Γίναμε αχώριστοι. Ήταν η φωλιά μου, το σταθερό μου μικροπεριβάλλον. Με έπαιρνε ο ύπνος στο mionido μου και όταν με αφήνανε κάτω δεν το καταλάβαινα πια. Είχα μαζί μου τη φωλίτσα μου, τη ζεστασιά μου, τις μυρωδιές μου. Ένοιωθα καλά, ασφαλής. Αφηνόμουν στο Μορφέα! Όνειρα γλυκά στο mionido σου μου έλεγε η μαμά μου... Μα είχα κιόλας βουλιάξει σε μια υπναρούδικη φωλιά και δεν έκανα τον κόπο να ξυπνήσω! Και ήμουν πια χαλαρή και ευτυχισμένη. Και η μαμά μου δεν ήταν πια τσιτωμένη!"

topponcino-gift for babys-dream-120

Ένα στρωματάκι αγκαλιάς, μια τόσο απλή σύλληψη, μια ιδέα βγαλμένη μέσα από τη ζωή, είναι η απάντηση στη βασική ανάγκη του βρέφους για σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια. Η Μαρία Μοντεσσόρι το λάτρεψε και το πρότεινε ως must για τα νεογέννητα μωράκια ως ένδειξη σεβασμού στην ευαίσθητη ύπαρξή τους και όχι μόνο.

σεστ-νουμεράκια

Στην ithmos kids το δοκιμάσανε, τους άρεσε, το κατασκευάσανε και το διαθέτουν στην αγορά για να το χαρούν όλα τα μωράκια σε κάθε γωνιά της γης. Θα το βρείτε στο e-shop του mionido (www.miomontessori.com) και σε επιλεγμένα καταστήματα με βρεφικά.

12063299_936287886449960_253269473810605955_n

Mαρία Σιγαλού
211 01 22 549
697 3 744 165
info@miomontessori.com
ώρες επικοινωνίας
Δε-Σα: 10:00-16:00

Βυζαντίου 26, 171 21
Ν. Σμύρνη

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε το στρωματάκι αγκαλιάς για νεογέννητα mionido από το miomontessori.com. Το δώρο αποτελεί από το mionido  με το σχέδιο με το αριθμούς και δύο θηκούλες βαμβακοσατέν πολύ απαλές και φινετσάτες, συνολικής αξίας 68 ευρώ. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 13.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το στρωματάκι αγκαλιάς για νεογέννητα mionido από το miomontessori.com. Το δώρο αποτελεί από το mionido  με το σχέδιο με το αριθμούς και δύο θηκούλες βαμβακοσατέν πολύ απαλές και φινετσάτες, συνολικής αξίας 68 ευρώ.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 29η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 602 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερός νικητής είναι ο :

Γουλιέλμος Μάριος

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.