Κέρκυρα: 60χρονος ασελγούσε εις βάρος 14χρονης με τη συγκατάθεση της μητέρας της

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στην Κέρκυρα, όταν 60χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη να ασελγεί εις βάρος 14χρονης με τη συγκατάθεση της μητέρας της. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των υπαλλήλων ξενοδοχείου στην Κέρκυρα, όπου διέμενε ο 60χρονος από το Βόλο μαζί με τη μικρή, την οποία είχε παρουσιάσει ως κόρη του.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου ειδοποίησαν την Αστυνομία ύστερα από φωνές που άκουσαν από το δωμάτιο του αρρωστημένου άνδρα. Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας παρενέβησαν άμεσα και προχώρησαν στη σύλληψη του 60χρονου επιχειρηματία, ο οποίος είχε προσπαθήσει να βιάσει το κορίτσι που αντιστεκόταν στις ορέξεις του. Την ίδια ώρα οι συνάδελφοί τους στο Βόλο προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας του κοριτσιού με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο παιδόφιλος επιχειρηματίας ασελγούσε εις βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ στο παρελθόν φέρεται να έκανε το ίδιο με την 17χρονη σήμερα αδελφή της. Τα δύο κορίτσια προέρχονται από φτωχή οικογένεια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας έκανε διάφορα δώρα στη μητέρα τους και πλήρωνε το ενοίκιο της προκειμένου να εξασφαλίζει τη συγκατάθεση της, ώστε να παίρνει μαζί του το κοριτσάκι σε πολυήμερα ταξίδια.

Ο 60χρονος που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού απολογήθηκε χθες στον ανακριτή της Κέρκυρας, ενώ η μητέρα μετά τη σύλληψή της στο Βόλο μεταφέρθηκε στην Κέρκυρα προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.