Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Kid Craft: Φτιάχνουμε εύκολα ένα αεροπλάνο!

Kid Craft: Φτιάχνουμε εύκολα ένα αεροπλάνο!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 1Σήμερα θα σας δείξουμε μια κατασκευή που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους. Θα φτιάξουμε εύκολα και με απλά υλικά ένα υπέροχο αεροπλάνο. Μια κατασκευή για να περάσετε το απόγευμα σας δημιουργικά μαζί με τα παιδιά.

 
Θα χρειαστούμε:
Ρολό από χαρτί τουαλέτας
Χαρτόνι (κατά προτίμηση γκοφρέ)
Ψαλίδι
Κοπίδι
1 Συνδετήρα μεταλλικό διχαλωτό
Μπογιές με πινέλα (εναλλακτικά μαρκαδόρους)

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2

Κόβουμε τα μέρη του αεροπλάνου από το χαρτόνι όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, δηλαδή τον έλικα και ένα στρογγυλό κομμάτι το οποίο θα τον στηρίξει στο ρολό, φτερά και ουρά. Το στρογγυλό κομμάτι πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερο από το στρογγυλό μέρος του ρολού. Στον έλικα και το στρογγυλό κομμάτι κάνουμε μια τρύπα στο κέντρο τους. Στη συνέχεια με το κοπίδι δημιουργούμε σχισμές στο ρολό από το χαρτί τουαλέτας για να τοποθετήσουμε τα μέρη του αεροπλάνου (δυο παράλληλες σχισμές για τα φτερά και μια σχισμή στο κάτω μέρος για την ουρά).

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 3

Χρωματίζουμε τα μέρη του αεροπλάνου αλλά και το αεροπλάνο με τις μπογιές μας. Αφού στεγνώσουν, κόβουμε με το κοπίδι ένα ορθογώνιο κομμάτι στο ρολό για τα «μάτια» του αεροπλάνου (όπως στη φωτογραφία) και τα ζωγραφίζουμε.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 4
Συναρμολογούμε το αεροπλάνο μας. Βάζουμε τα φτερά και την ουρά. Για τον έλικα τοποθετούμε πρώτα το στρογγυλό κομμάτι χαρτονιού στο ρολό και στη συνέχεια τον έλικα και περνάμε από τις τρύπες το διχαλωτό συνδετήρα για να τα συγκρατήσει.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 5
Αυτό ήταν. Το αεροπλάνο μας είναι έτοιμο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.