Αρχική Διάφορα KIDOM Παραμυθούπολη allou fun park… με το Σχολείο Παιχνιδιού (23/12-8/01)

KIDOM Παραμυθούπολη allou fun park… με το Σχολείο Παιχνιδιού (23/12-8/01)

Η KIDOM Παραμυθούπολη allou fun park προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μια σειρά από διαφορετικές θεατρικές δράσεις. Με τη βοήθεια έμπειρων θεατροπαιδαγωγών από το “Σχολείο Παιχνιδιού”, τα παιδιά αναλαμβάνουν ρόλους, παίζουν, μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι τα έθιμα του Δωδεκαημέρου και τραγουδούν τα κάλαντα. Οι γονείς συμμετέχουν τραγουδώντας. Ακόμα, καθημερινό θα είναι το ραντεβού των παιδιών με τον Άγιο Βασίλη.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

29 /12– 3 /1/ 2012 “Οι μουσικοί του Άι Βασίλη”: Τα ξωτικά είναι πολύ στεναχωρημένα: ο Άι Βασίλης έχει γρίπη, δώρα δεν έχουν ετοιμάσει και όλα πάνε στραβά. Γρήγορα καταλαβαίνουν ότι δεν θα τα καταφέρουν αν δεν ζητήσουν βοήθεια από τα παιδιά.

4 /1 – 8/1/2012 “Καλικάντζαροι μικροί ετοιμάζουν γιορτή”: Τρεις καλικάντζαροι θυμούνται τις σκανταλιές, τα τραγούδια, και τις αστείες ιστορίες που σκάρωσαν μέσα στις γιορτές. Είναι πολύ στεναχωρημένοι γιατί πρέπει να φύγουν σε λίγες μέρες. Αποφασίζουν λοιπόν να ετοιμάσουν μια αποχαιρετιστήρια γιορτή.

Οι παραστάσεις γίνονται καθημερινά: 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 και 20:00.

Kidom του Allou! Fun Park
,
Κηφισού και Πέτρου Ράλλη, Αγ. Ι. Ρέντης,
210.425.6999.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.