Αρχική InfoTeens Νέα KinderDocs: Ξεκινούν οι προβολές ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους σε Αθήνα και Θεσ/νίκη

KinderDocs: Ξεκινούν οι προβολές ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους σε Αθήνα και Θεσ/νίκη

Το KinderDocs είναι ένα καινούργιο πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών, με δημιουργικά ντοκιμαντέρ για παιδικό και εφηβικό κοινό (10-16 ετών), καθώς και τους γονείς, παππούδες, θείους, νονούς και φίλους τους!

Στο KinderDocs το ντοκιμαντέρ μπαίνει στο επίκεντρο, σε μια καινούργια πρόταση που συνδυάζει ψυχαγωγία και εκπαίδευση, με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ανοίξει νέους ορίζοντες στο νεανικό κοινό. Μέσω του κινηματογράφου, προσφέρει ευκαιρίες να μοιραστούν μεγάλοι και μικροί καταστάσεις και θέματα που ενδιαφέρουν, προβληματίζουν και απασχολούν, όπως εφηβεία, φιλία, οικογένεια, σχέσεις, απώλεια, έρωτας, παράδοση, εκπαίδευση, αθλητισμός, δημιουργικότητα, τέχνη, διαπολιτισμικότητα, φύση και περιβάλλον.

Κάθε προβολή θα συνοδεύεται από συζήτηση εμπνευσμένη από το θέμα της ταινίας με επιλεγμένους καλεσμένους. Οι προβολές και συζητήσεις θα γίνονται καθημερινές για τα σχολεία και Σαββατοκύριακο για το ευρύ κοινό. Θα διαρκούν 60-90 λεπτά και θα διοργανώνονται σε στενή συνεργασία με τα τμήματα εκπαιδευτικών προγραμμάτων των μουσείων.

Τιμές εισιτηρίων: 3€ παιδιά & έφηβοι (κάτω των 18) | 6€ ενήλικες
Προπώληση: Ταμείο Μουσείου Μπενάκη
Πειραιώς 138, Τετάρτη έως Κυριακή

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.