Αρχική InfoTeens Νέα «Κινδυνεύω και είστε οι μόνοι που μπορώ να μιλήσω…» - Το απελπισμένο τηλεφώνημα της 13χρονης Μυρσίνης

«Κινδυνεύω και είστε οι μόνοι που μπορώ να μιλήσω…» - Το απελπισμένο τηλεφώνημα της 13χρονης Μυρσίνης

teen-girl-pills-120216Ξημερώματα στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056»  κάλεσε η 13χρονη Μυρσίνη. Στην αρχή  ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά που μιλάει μαζί μας και πως θα ήθελε να μοιραστεί το πόσο δύσκολα περνάει καθημερινά. Η Μυρσίνη μας εξέφρασε πως είναι ένα παιδί το οποίο νιώθει πολύ μόνo του και δεν υπάρχει κάποιος να μοιραστεί μαζί του το πως αισθάνεται.

Η μητέρα της έχει φύγει από το σπίτι, πηγαίνει μόνο μερικές μέρες την εβδομάδα και η ίδια μένει με τον μεγαλύτερο αδερφό της. Την στεναχωρεί πάρα πολύ που η μαμά της δεν είναι εκεί ώστε να της πει για την καθημερινότητα της, όπως τι την κάνει χαρούμενη αλλά και τι μπορεί να την στεναχωρεί. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας η Μυρσίνη, μας εκμυστηρεύτηκε πως έχει κάνει λήψη χαπιών καθώς δεν ήθελε άλλο τη ζωή της. Όπως σε κάθε περίπτωση, ο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κινητοποίησε τις αρμόδιες αρχές, μεταφέροντας τις σοβαρότατες πληροφορίες που αναφέρθηκαν. Η Μυρσίνη μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο και ήταν πλέον σε ασφαλή χέρια και καλά στην υγεία της.

Ευχαριστούμε πολύ την Μυρσίνη που μας εμπιστεύτηκε αυτό το οποίο είχε συμβεί και μπορέσαμε να την βοηθήσουμε. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν, πως η «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» λειτουργεί πανελλαδικά και σε εικοσιτετράωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα και η κλήση είναι δωρεάν από καρτοτηλέφωνα και κινητά. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε οτιδήποτε σας προβληματίζει και σας απασχολεί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.