Αρχική InfoMommy Νέα Κίνδυνος να μετατραπεί σε "πάρκο κεραιών"η Αγία Παρασκευή - Οι μαθητές στο επίκεντρο της ακτινοβολίας

Κίνδυνος να μετατραπεί σε "πάρκο κεραιών"η Αγία Παρασκευή - Οι μαθητές στο επίκεντρο της ακτινοβολίας

keraia"Πάρκο κεραιών" κινδυνεύει να γίνει τις προσεχείς ημέρες το Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα η ταράτσα του τριώροφου κτιρίου στη συμβολή των οδών Ολυμπίας & Θήρας όπου θα εγκατασταθούν, δύο κεραίες, δύο εταιριών κινητής τηλεφωνίας. Γι΄ αυτό το λόγω, η Επιτροπή Κατοίκων του Κοντόπευκου προσκαλούν όλους τους κατοίκους, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 και ώρα:11π.μ στη διασταύρωση των οδών Ολυμπίας και Θήρας, να εκδηλώσουν ειρηνικά την ανησυχία τους στην επικείμενη τοποθέτηση αυτών των κεραιών, πολύ κοντά στα σχολεία της περιοχής(4ο Νηπιαγωγείο,4ο Δημ. Σχολείο, 3ο Γυμνάσιο, 3ο Λύκειο, Γυμνάσιο, Λύκειο &ΤΕΕ Κωφών και Βαρηκόων κ.λ.π.).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.