Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Η νέα κονσόλα "KINECT για XBOX360" στα Goody’s

Η νέα κονσόλα "KINECT για XBOX360" στα Goody’s

Τα Goody’s, τα αγαπημένα εστιατόρια της νεολαίας, για ακόμη μία φορά πρωτοπορούν και ενθουσιάζουν προσφέροντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης στους fans τους, μέσω μίας συνεργασίας με τη Microsoft και το “KINECT για XBOX360” που λειτουργεί χωρίς χειριστήριο.

Από τις 24 Ιανουαρίου, σε συγκεκριμένα εστιατόρια Goody’s σε ολόκληρη την Ελλάδα, δημιουργείται ένας ειδικά διαμορφωμένος άνετος χώρος που θυμίζει σαλόνι σπιτιού.

Η παρέα, μπορεί πλέον να απολαμβάνει τα αγαπημένα της γεύματα Goody’s και παράλληλα να παίζει με τη νέα κονσόλα “KINECT για XBOX360”, σε έναν νεανικό χώρο με μια μεγάλη οθόνη, άνετους καναπέδες, πουφ και πολύ fun! Η μοναδική προϋπόθεση είναι ο παίκτης να πραγματοποιήσει τηλεφωνική κράτηση στο εστιατόριο για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Όταν έρθει η παρέα, παραγγέλνει τις λαχταριστές επιλογές της Goody’s και παίρνει θέση στο ”entertainment corner” για τα επόμενα 60λεπτά. Νικητής αναδεικνύεται η παρέα, καθώς βιώνει μία μοναδική εμπειρία που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα!

Απολαύστε τα αγαπημένα σας γεύματα Goody’ς και παίξτε τη νέα κονσόλα “KINECT για XBOX360” που λειτουργεί χωρίς χειριστήριο, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο… σαν το σπίτι σας!!!

Για περισσότερες πληροφορίες και τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα: www.goodysnet.com , www.facebook.com/goodysnet


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter