Η νέα κονσόλα “KINECT για XBOX360” στα Goody’s

Τα Goody’s, τα αγαπημένα εστιατόρια της νεολαίας, για ακόμη μία φορά πρωτοπορούν και ενθουσιάζουν προσφέροντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης στους fans τους, μέσω μίας συνεργασίας με τη Microsoft και το “KINECT για XBOX360” που λειτουργεί χωρίς χειριστήριο.

Από τις 24 Ιανουαρίου, σε συγκεκριμένα εστιατόρια Goody’s σε ολόκληρη την Ελλάδα, δημιουργείται ένας ειδικά διαμορφωμένος άνετος χώρος που θυμίζει σαλόνι σπιτιού.

Η παρέα, μπορεί πλέον να απολαμβάνει τα αγαπημένα της γεύματα Goody’s και παράλληλα να παίζει με τη νέα κονσόλα “KINECT για XBOX360”, σε έναν νεανικό χώρο με μια μεγάλη οθόνη, άνετους καναπέδες, πουφ και πολύ fun! Η μοναδική προϋπόθεση είναι ο παίκτης να πραγματοποιήσει τηλεφωνική κράτηση στο εστιατόριο για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Όταν έρθει η παρέα, παραγγέλνει τις λαχταριστές επιλογές της Goody’s και παίρνει θέση στο ”entertainment corner” για τα επόμενα 60λεπτά. Νικητής αναδεικνύεται η παρέα, καθώς βιώνει μία μοναδική εμπειρία που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα!

Απολαύστε τα αγαπημένα σας γεύματα Goody’ς και παίξτε τη νέα κονσόλα “KINECT για XBOX360” που λειτουργεί χωρίς χειριστήριο, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο… σαν το σπίτι σας!!!

Για περισσότερες πληροφορίες και τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα: www.goodysnet.com , www.facebook.com/goodysnet