Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Κινητοποιήσεις Γονέων - Μαθητών Δήμου Σαρωνικού για τα κενά στα σχολεία

Κινητοποιήσεις Γονέων - Μαθητών Δήμου Σαρωνικού για τα κενά στα σχολεία

Η κατάσταση που βιώνουν τα σχολεία του Δήμου μας 2,5 μήνες από την έναρξη του σχολικού έτους, παραμένει τραγική….
Τα κενά εκπαιδευτικών παραμένουν ΚΕΝΑ
Ολοκληρώνεται η κατάργηση του ολοημέρου με αποτέλεσμα να ενισχύεται η ιδιωτική εκπαίδευση σε βάρος της δημόσιας και βάλλονται ακόμα περισσότερο οικονομικά οι οικογένειές μας.
Από την άλλη, η Διεύθυνση και το Υπουργείο Παιδείας αποποιούνται των ευθυνών τους για τη θλιβερή κατάσταση που επικρατεί φέτος στην εκπαίδευση.
Εκτιμούμε ότι είναι αναγκαίο πιο πολύ από ποτέ ένα πανεκπαιδευτικό, αγωνιστικό, πολιτιστικό-μορφωτικό μέτωπο για να υπερασπίσουμε το δημόσιο σχολείο και τη μόρφωση των παιδιών μας. Η εμπειρία μας λέει ότι μέχρι σήμερα η ικανοποίηση των αιτημάτων μας γίνεται κάτω από την πίεση και πραγματοποίηση δυναμικών κινητοποιήσεων γονιών μαθητών και εκπαιδευτικών χωρίς ποτέ να χαριστούμε σε κανέναν.
Γι’ αυτό ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ:
την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων για την κάλυψη των κενών τόσο στο πρωινό πρόγραμμα όσο και στο ολοήμερο για τη Δευτέρα 23/11/2015 με κατάληψη των γραφείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής (Λεωφ. Λαυρίου 150 & Ανδρίκου) και ώρα 6.30 π.μ.
Ζητάμε:
- Να καλυφτούν τα κενά όλων των σχολείων ΤΩΡΑ, με μαζικούς διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών - Καμία διδακτική ώρα χαμένη.
- Κανένα ολοήμερα κλειστό


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.