Αρχική InfoMommy Συμβουλές Κιτρίνισαν τα ασπρόρουχα;

Κιτρίνισαν τα ασπρόρουχα;

2698623357_b85f78516a_z (1)Τα ασπρόρουχα λόγω χρώματος απαιτούν μια ιδιαίτερη επιμέλεια και φροντίδα για να μην χάσουν τη λάμψη τους. Ανοίξατε το συρτάρι σας και είδατε ότι η αγαπημένη σας λευκή μπλούζα έχει κιτρινίλες; Σας έχουμε τη λύση:

1. Τρίβουμε με λίγο βρεγμένο σαπούνι Μασσαλίας τον λεκέ, μέχρι το σαπούνι να τον καλύψει τελείως. Το αφήνουμε έτσι για 1-2 ώρες και μετά πλένουμε το ρούχο κανονικά.

2. Εναλλακτικά, βάλτε πάνω στον λεκέ μαγειρική σόδα και λίγο νερό. Αφήστε το μίγμα έτσι για μια ώρα και μετά πλένετε κανονικά.

3. Αν οι κιτρινίλες επιμένουν, βάλτε μαγειρική σόδα, αλλά αντί γιά νερό, τρίψτε με λεμόνι (κομμένο στη μέση) ή αντί για λεμόνι βάλτε οξυζενέ. Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο, μην αφήσετε να δράσει πολλή ώρα. Τέλος, ξεπλύντε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.