Αρχική Νέα Κλείνει στις 23 Σεπτεμβρίου το Kosmopolis στην Κηφισίας

Κλείνει στις 23 Σεπτεμβρίου το Kosmopolis στην Κηφισίας

Το Μultiplex σινεμά της Κηφισίας που είχε χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους άπειρες στιγμές κινηματογραφικής απόλαυσης, τα τελευταία δέκα χρόνια, κλείνει αύριο, 23 Σπτεμβρίου, αντιμετωπίζοντας εδώ και καιρό σημαντικά προβλήματα λόγω οικονομικής κρίσης.

Στην πραγματικότητα τα Multiplexes, ακόμα και το πιο πετυχημένο όπως το Village, όλες τις μέρες της εβδομάδας πλην Παρασκευής και Σαββάτου, άντε και Κυριακής, κοπανάνε μύγες!

Η κατάσταση στην κινηματογραφική Αγορά είναι απελπιστική. Παλαιωμένες οι περισσότερες μονο-αίθουσες. Εντελώς ακατάλληλες να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις. Πολλές εξ αυτών φυτοζωούν, με μοναδικό έσοδο τις πωλήσεις στο μπαρ, με τα αναψυκτικά και το ποπ κορν.

Κοντά σ' αυτά εντελώς «ανεξερεύνητες» οι επιθυμίες των θεατών. Αν προσθέσει κανείς και το διαπιστωμένο γεγονός της κρίσης «θεμάτων» και ταινιών, καθώς και τον πρωταθλητισμό της Νεολαίας στην Πειρατεία, τότε η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και ίσως είναι μη αναστρέψιμη.

Το τέλος εποχής για το Kosmopolis που ως κτίριο αλλάζει συνήθειες (ίσως καταλήξει μικρό εμπορικό κέντρο) είναι προάγγελος ευρύτερων ανακατατάξεων στον χώρο της εγχώριας κινηματογραφικής Αγοράς!

Πηγή: Proto thema.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.